Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a sógornőm...

Mit tegyek ha a sógornőm állandóan belém köt mert nem vigyázok a gyerekére?

Figyelt kérdés
ma reggel nem vigyáztam a gyerekére mert ő takarított.. "mindig rám szakad minden, senki se segít nekem " - a gyerek ordít a hempergőbe- el van kényeztetve a kisfiú. mindíg ez van. folyton engem akar minden lépéséhez kapcsolni wc- vigyázz a gyerekre, mosok-rendezd a gyereket, alszik a gyerek menj be hozzá stb.. és ha nem történnek meg ezek a "parancsok" veszekedés van belőle. már a saját ruhám is én mosom mondjuk 20 vagyok már . de abból is vita volt hogy mennyi ruhám mossa ki. és ma hozzám csapta hogy ő főz mos takarit itthol. hát mi a dolga a pulya mellett (szülők dolgoznak). nem értem minek szül az ilyen ha nem tud gyereket nevelni........
2009. szept. 11. 09:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
mondd meg neki hogy nem vagy a bébiszittere és neked is vannak dolgaid.ha annyira akarta az agyereket akkor nevelje is ,nem csak csinálni kell.állj a sarkadra 20 évesen nehogy már ő csicskáztasson.(utálom az ilyen embereket akik a felelőséget már nem akarják válalni)
2009. szept. 11. 09:11
 2/23 A kérdező kommentje:
kérdeztem tőle és ha én nem lennék csak ő meg a gyerek?? hova tenné áthívná a szomszédot hogy ugyan gyere már vigyázz a gyerekemre!! válasz erre az volt: nem hat meg sír a fiú? mondom és? aztán ebből áttért személyes dolgokra hogy ő főz most , mondom énis ki tudok főzni meg a ruhám saját magamnak mosom.... nem te mosol rám
2009. szept. 11. 09:15
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
aha, látom jól elvagytok, de miért élsz együtt vele? Gondok valahol, ott kezdődnek.
2009. szept. 11. 10:18
 4/23 anonim ***** válasza:
92%

Hat gondolom a kerdezo a szuleivel el,es ugyanugy a testvere a felesegevel ott el,ezert elnek egyutt...

Semmikepp sem hadd magad,csakazert,mert egy haztartasban eltek,meg nem neked kell nevelni a gyereket.Minel hamarabb tisztazzatok ezt,annal kevesebb veszekedes lesz a jovoben.

2009. szept. 11. 10:41
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

Remélem te főzöl magadra és elmosogatod magad után a poharat is,amiből iszol.természetesen felmosol,porszivózol,bevásárolsz magadnak.Mert akkor elvileg igazad van.

Akkor csak az emberség hiányzik belőled.De nagyon.

2009. szept. 11. 10:46
 6/23 anonim ***** válasza:
75%

9.11:

Szerintem meg az anya csicskázik,de rendesen.

Mindtha arról lenne szó,hogy főzés alatt kellene arra a gyerekre vigyázni,meg amíg wc-zik stb...nem addig míg az ágyban hempereg...

2009. szept. 11. 10:48
 7/23 anonim ***** válasza:
57%
Egy fedél alatt él mindenki. A szavaid azt súgallják, hogy amég a többiek dolgoznak a sógornőd mos (mostmár rád nem), főz vasal mindenkire, emellett ellátja a csemetéjét. Tudod, ha ő főzi meg az ebédedet és ő mos fel utánnad, ő pucolja a wc-t nálatok, joggal várja el, hogy amég a családod után (szüleid és te magad) takarít, nézzél az unokaöcsédre. Lehet, ha te magad mosnál fel, főznél meg, vásárolnál, neki több idelye lenne az elkényeztetett pulyára. Nem a csicskád, csicskátok. Megköszönhetnéd, hogy gondoskodik a haztartásról, ahelyett, hogy morogsz rá. Nem kötelessége utánnatok takarítani. Sőt, ha belegondolsz, csak a saját cuccait kellene elrakni, meg a gyerekkel foglalkozni, maguk után elmosogatnio. Szerintem nem a sógornőddel van a baj. Kedvesem, egyszer majd te is leszel anyuka. Csak azt reméld, hogy a te párod testvére nem olyan lesz mint amilyen te vagy a sógornőddel.
2009. szept. 11. 10:57
 8/23 A kérdező kommentje:
én nekem mindaddig nem lesz gyerekem amig saját háztartásban nem fogok élni... van egy másik sógornőm is neki 2 gyerek van 3. 2 hónapos és a 2 hónapos mellett mindent megold. rám nem főz( nem eszem meg amit ő főz, meg a ruhám se szánom rá. Neki csak annyi a dolga hogy reggel felkeljen és nevelje a gyerekét, én kelek minden reggel fél 7 kor ő kimászik 8 kor az ágyból addigra a nagy házunk ki van vixolva. általam. és amikor valami nem ugy történik ahogy megszokott akkor vita van ..... neki csak az kéne hogy ne kelljen takarítani , főzni ,mosni. Elvárja hogy apámék csináljanak mindent meg neki csak a pihi legyen.más szülő a főznivalóért viszi a gyereket a boltba is.... és amig alszik a gyerek nem kell felügyelő mellé
2009. szept. 11. 11:10
 9/23 anonim ***** válasza:
57%
A sógornőd gyereke a testvéred gyereke. Szerintem senki nem hal bele, ha félpercet áldoz az életéből arra, hogy rákukkantson egy alvó gyerekre. Az sem tragédia, ha vigyázni kell egy gyerekre addig amég az anyja mos. Nem igazán értele. A szüleid, mit mondanak? Nekik mi a véleményük erről? Ne másokhoz hasonlítgasd a sógornődet. Fogadd el őt végre! Nem ellenség, hanem egy kisgyermekes anyuka, akinek a gyereke a te unokaöcséd, akit akár szerethetnél is.
2009. szept. 11. 11:37
 10/23 A kérdező kommentje:
igen,ám jó ok hogy vigyázni rá de az hogy nap mint nap órákat vigyázzak a gyerekre, és még arra sincs időm hogy megfésülködjek meg felöltözzek pizsibe vagyok fél napokat, mer az anyja nem teszi bele a hempibe meg a járókába, mindegy én nem vitázok itt se mert ha valaki megértené a helyzetem nem igy vélekedne ezekről. Alváskor is be kell feküdni a gyerek mellé me nem hagyja magába pfh.. sokszor van az ahogy nincs kedve a drága sógornőmnek a saját gyerekéhez. és ha itt van párom akkor is bedobja nekem a gyereket.
2009. szept. 11. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!