Más is van, aki nem érti, hogy van ideje egy állandóan netező anyukának a gyerekére, férjére, háztartására?
Komolyan mondom ez már kb a 3. ilyen jellegű kérdés!!
Hát akkor vissza kérdezek!!És neked hogy van időd netezni??Te is itt vagy és kérdezel meg gondolom válaszolsz is!!És már maga a feltételezés is felháborító hogy azok az anyukák aki itt vannak azok elhanyagolják a gyereküket vagy a párjukat!!Szerintem mindenki foglalkozzon magával!!
Nem biztos, hogy az itt lévőkre gondol a kérdező. :) Tényleg van, aki egész nap pl. játszik neten, vagy fórumozik, blogot ír, stb. Nem csak akkor, amikor a baba alszik, hanem mellette is folyamatosan. Hát, a gyerek megtanul "önállóan játszani", majd amikor apuka hazaér, foglalkozik vele, kaját meg majd rendelnek. Ja, és a takarítónő úgyis megy másnap... Ismerek ilyet, furi, de ha így boldogok...:)
Amúgy én is a baba alvásidejében vagyok itt, apu sokszor éjjeleket is munkával tölt, úgyhogy olyankor ő sem sínyli meg a netezésem.
16:40-es válaszoló vagyok!!
Igen nálunk is az a helyzet hogy abban a 2órában jövök ide fel amikor a babám alszik!!(és nincs más dolgom)
Férjem is csak este 6-körül jön haza úgyhogy napközben nem tudok vele foglalkozni!!!:)
Ez butaság. Egy átlagos nap 15-16 órát ébren van az ember, aki azt mondja hogy ezen hosszú időtartamba nem fér bele napi fél óra, 1 óra netezés (vagy bármilyen lazítás) az hazudik.
Aki gyereket nevel, főz mos, takarít, annak is kell legyen egy szabad órája legalább amit akár netezéssel is tölhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!