Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülőd a fontosabb, vagy a...

A szülőd a fontosabb, vagy a gyereked?

Figyelt kérdés
Őszintén,ki hogy érzi,ha mindkettővel jó a kapcsolata?
2013. febr. 27. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Gyerek.

Kicsi még,előtte az élet.

A szülők idősebbek,ha valakit el kell engedni,őket engedném.

2013. febr. 28. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a gyermekem.

A gyermekem gondoskodásra szorul, gyerek még, rám van utalva.

A szüleim felnőtt, önálló emberek.

Nem is kérdés.

2013. febr. 28. 09:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is elfogadom mindkét nézetet, de olyan elgondolkodtató ez az "egyértelműen" szó...

Sajnálom a szüleiteket.

2013. febr. 28. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kell sajnálni őket, köszönik szépen remekül vannak. Nincs rajtuk mit sajnálni. Letudták amit le kellett, élik az életüket, utaznak, kertészkednek. Boldogan élnek.

Az a furcsa ha egy szülőnek nem a gyermeke a fontos. Vannak az életben bizonyos lépcsők, ezeket meg kell lépned, mert ha nem akkor nem tudsz haladni, nem tudsz élni.

Míg gyerek voltam anyámék voltak a legfontosabbak az életemben, érdekes nekik meg ÉN, nem a szüleik. Most már szülő lettem én is, FELNŐTTEM, így változott a felállás, a gyermekem került a szívem minden szegletébe, minden gondolatom körülötte forog, anyáék másodlagosak lettek. És lám mégsem vetik a szememre, mert normális lelkületű emberek.

2013. febr. 28. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, ki mondta azt, hogy a gyermeke nem fontos?
2013. febr. 28. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!