Hogy teheti ezt az anyám? Hogyan árulhatja el így valaki emlékét?
SZerintem igazad van, anyád nincs az eszénél, ha képes visszamenni olyanhoz, aki már egyszer átverte.
Ha nem akarsz közösködni vele, ahhoz természetesen jogod van.
Tudod! Élni és élni hagyni!
Ne szólj bele az anyukát életébe és cserébe majd ő sem fog a tiédbe.
Tudom, hogy le fognak pontozni, de ne a gyerek mondja meg kivel élhet a szülő és a szülő se mondja meg kivel élhet a gyereke.
Lehet, hogy a mamád már csalódott ebbe az emberbe, de lehet azóta megváltozott, lehet ő volt az életében a "nagy szerelem", te megtiltanád neki, hogy boldog legyen?
Lehet ujra csalódni fog, de ha meg sem próbálja akkor biztos nem fog sikerülni!
Neki is joga van boldognak lenni. Ráadásul még próbálkoznak is téged bevonni a családi életbe, mit akarsz még?
nézd,én megértelek,voltam már 16 éves,tudom ilyenkor milyen felfokozott idegállapotba tud kerülni az ember,és minden valahogy sokkal nagyobbnak,rosszabbanka stb tűnik. de mivel már 2x annyi vagyok mint te,sok mindenen átmentem,anya is vagyok szóval sztem a helyzet a következő: édesanyád szereti apukádat. valószinű mindig is szerette attól függetlenül h elhagyott titeket. te is leszel majd szerelmes, ez az érzés nem olyan h ésszel irányitható. vannak érzések amik nem múlnak el teljesen. itt is ez lehet a helyzet. ettől függetlenül biztos h anyukád a nevelőapukádat is szerette,valószinűleg sokkal jobban mint apukádat,hisz évekig vele volt. bármilyen nehéz is próbáld megérteni őt. ráadásul biztos vagyok benne h a legjobbat akarja neked mégiscsak ez az ember az apukád,én is azt mondom adj neki egy esélyt! nem kivánhatod anyukádtól h mostmár maradjon egyedül. apukáddal pedig multjuk van,és összeköti őket a te személyed.
nem kell megjátszanod magad,amit én tudok tanácsolni: üljetek le 3-an,és te mond el amit érzel. igy ahoyg leirtad,és h mi fáj,és h ők is legyenek őszinték. nem lesz könnyű,de te kiadod a fájdalmad,ők meg megtudják voltaképpen mi zajlik benned. és mivel ők felnőttek,tudni fogják h oldható meg ez a helyzet.
ha csak duzzogsz nem tudják mi a baj. 16 vagy,nem kisbaba már. ha nem megy szemtől szemben,irj egy levelet nekik
Én azt aláírom hogy ilyen ügyekben még tapasztalatlan vagyok. Viszont már kis hülyegyerek sem vagyok. Szerintem az akkor sem normális dolog, hogy valaki elhagy valakit, valakiket, aztán évek múlva szépen visszajön, mintha egy órára ment volna el. Ezek meg kb. ezt csinálják. Mikor felbukkant akkor is rögtön az volt, hogy adjak neki egy esélyt. Oké, adhatnék, de miért? Mi értelme? Volt egy normális apám, rá nincs szükségem.
Egyébként ha bárki mással jönne össze aki megbecsüli, az nem zavarna. Tudom, hogy nem állt meg a világ, attól hogy meghalt a férje, neki is joga van tovább lépni. Ezt felfogom. Csak szerintem ez a tovább lépés nem azt jelenti, hogy a múltból előrángat egy pasit. És ha ilyen szerelmes, mi lett volna ha a nevelő apám él? Akkor is ezt a pasit választja, vagy mi, csak azért mert ő most visszajött.
Nekem nem kell. Ha nála találkoznak, nekem nem kell látnom akkor elviselem hogy ez van, mert tenni nem tudok ellene. De hagyjanak engem ki ebből az egészből, én nem akarom még csak látni sem. Kettőjüket együtt főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!