Szerinted kérhetnék ilyet a jövőbeli mostohaapukámtól?
Anyának van egy pasija már olyan 2 éve szerintem. Még nem költöztek össze de nemsokára összefognak. Anya már megkérdezte, hogy mit szolnék hozzá hogyha hozzá költöznénk. Szóval ő lesz majd a mostohaapukám.
Aztán én szeretnék egy biciklit. Nemsokára lesz a szülinapom és arra szeretném kapni.
Valami ilyesmit. De elég drágák az ilyesmik és anyunak nincs erre pénze ezért tőle nem kérhetek ilyen drága ajándékot. Viszont nagyon szeretnék egy ilyen biciklit meg suliba is jó lenne járni vele.
Arra gondoltam, hogy esetleg anya barátjától kérhetnék esetleg. Neki sok pénze van tudom. Nagyon szép kocsija meg szép nagy háza van és vállalkozó. Ő tudna nekem venni ilyet. Meg szerintem venne is. Szeret engem. Mindig aranyos velem meg szokott segíteni tanulni meg mindig jó hozzám, ajándékokat is szoktam kapni tőle. Nagyon szeretem én is, tuti jó apukám lesz:)
Szóval szerintetek mondhatnám neki, hogy ilyet szeretnék kapni szülinapomra? Nem bunkóság? Nem akarom megbántani őt.
Azt ne mondjátok, hogy kérjek az igazi apukámtól mert őt nem ismerem:(
13/L
Nem tudom eldönteni, hogy cuki vagy e vagy haszonleső, de megszavazom neked az elsőt :)
Akkor hozd fel a témát, ha együtt vagytok hárman. Ne neki címezd, hanem anyukádnak, kettőjüknek. "nézzétek milyen jó bicaj, de szeretnék egy ilyet"
Amig nem láttam a cuki rózsaszin biciklit,követelőző tininek gondoltalak.
Szerintem ne konkrétan tőle kérd,hanem csak mutasd meg,hogy deszép,de örülnél egy ilyennek,stb.
Lesz névnapod vagy szülinapod mostanában?
Vagy bár még odébb van,de évvégére a jó biziért?
Én nem akarok követelőzni.
Én annak örülök a legjobban hogy lesz végre apukám mégha mondjuk csak egy csokit kapok tőle akkor is. De azért úgy szeretnék egy ilyen biciklit.
Azért is kérdezem hogy szabade ilyet kérdezni nehogy megharagudjon rám miatta.
De akkor lehet tényleg csak úgy fogom csinálni, hogy majd csak elmesélem neki mennyire szeretnék egy ilyet.
Ja és jövőhónapban lesz a szülinapom és arra szeretném kapni.
amúgy szokott neked ajándékot venni? mert szerintem ha meg sem kérdezi h mit kérsz akkor bunkóság mondani h ezt...
Én a helyedben elmesélném a vacsoraasztalnál mikor mindketten ott vannak, h milyen jó bringát láttam és de szeretném megkapni. Ennyi. Ennél többhez nem lenne pofám
Szerintem mondd nyugodtan hogy ilyet szeretnél szülinapodra.
ha az én gyerekem lennél,én örülnék hogy nem a legújabb iphonért vagy szgépes játékért nyigsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!