Mi a gond velem?

Figyelt kérdés
24 éves csaj vagyok, elmondások alapján jó csaj vagyok, 3 éve stabil munkahelyem van, 250ezer fölött kapok kézhez, van autom, igényes vagyok, tudok fözni, s szeretnék haladni valahova . . De egyszerüen, nem találok olyan partnert,akire szükségem van... annyira arra vágyok, hogy érzelmek is legyenek, hogy egyszerüen nem jön össze.. Nem egy párkapcsolati szerzödést akarok,hanem egy szenvedélyes, szerelmes, játékos, életrevalo, halado kapcsolatra vágyom. Bennem van a hiba? Vagy tényleg tegyek le az érzelmekröl s csak válasszak valakit, mert ez így megy, hisz a szerelem múlandó...
2013. febr. 24. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez az, ami vagy jön, vagy nem, nem szabad erőltetni.
2013. febr. 24. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy gond lenne veled, azon túl, hogy türelmetlen vagy. :) Nyugi, eljön majd álmaid pasija a mindent elsöprő szerelemmel, fiatal vagy még nagyon, van időd. Ne erőltesd, élvezd addig a szabadságodat.
2013. febr. 24. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol? Csak azért kérdezem, hogy jut-e elég szabadidőd az ismerkedésre vagy a hobbi(jai)dra.
2013. febr. 24. 22:05
 4/9 wartburg353s ***** válasza:
Ne tegyél le az érzelmekről. Járj nyitott szemmel, lehet, hogy pont holnap ismerkedsz meg azzal, akire vártál. Én 25 éves voltam, amikor a férjemet megismertem, és előtte elég hosszú ideig úgy éreztem, ahogyan te most. Sőt, már oda is eljutottam, hogy leteszek az érzelmekről és csak választok valakit. Hiba volt, halva született kapcsolat. Igaz, a szerelem múlandó, de mégis az az alapja egy életre szóló, működő párkapcsolatnak. Egyébként 5 éve vagyok együtt a férjemmel, és még nem múlt el a szerelmünk. Szóval várj, a nagymamám azt szokta mondani, a jó mindig jókor jön (még akkor sincs késő, ha csak évek múlva).
2013. febr. 24. 22:09
 5/9 A kérdező kommentje:
22:05ös.. a gond lehet a szabadidövel van,mert gyakorlatilag minden nap hajnal 5 kor kelek, s este 7re érek haza. Így energiám sincs arra hogy keresgéljek, inkább a sült galamra várok lehet..
2013. febr. 24. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
hétvégén csak van időd kimozdulni. szombat esténként járj el a barátnőiddel valami számodra szimpatikus helyre, ha valóban jó csaj vagy, akkor lesz miből válogatnod :P
2013. febr. 24. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a mai világban az emberek hajtják a pénzt és élni nincs idejük.Ilyen elfoglaltság mellett nehezen lehet párt találni.Marad a szabadság,akkor kell elmenni vadászni.Nehéz nagyon,sok lányismerősöm van akik szintén évek óta szinglik,a páromnak meg sok haverja nem találja az igazit.Nem azért mert csúnyák,sőtt jól néznek ki ,jól is keresnek,de nincs idejük ismerkedni.Nem ismerlek,de szerintem nincsen gond veled.Ezzel a társadalommal van a gond.
2013. febr. 24. 23:18
 8/9 wartburg353s ***** válasza:
Nekem nagy szerencsém volt, mert a férjemmel a munkánk kapcsán ismerkedtünk meg. Nagy visszalépésként élnéd meg, ha esetleg más munkakörben kezdenél dolgozni, ami nem jár ekkora fizetéssel, de több szabadidőt biztosítana? Csak mert ha felbukkan az "igazi", több időre lesz szükséged, hogy együtt lehessetek, felépíthessétek a közös életet. Nem az ismerkedés a fő gond, hanem az, ami utána jön, ha valakivel együtt vagy, és hazamész este fáradtan, mikor lesznek közös programok?
2013. febr. 25. 11:07
 9/9 anonim válasza:

Munka kozben is probalhatnal ismerkedni. Tudom, hogy hazinyulra nem lovunk, de celozgatni attol meg szabad.

Meg tudod teremteni magadnak a teljes eletet, de nehez lesz olyan ferfit talalnod, aki passzol hozzad. Egy masik karrieristaval keves idotok lenne egymasra, egy atlagos srac pedig kevesnek erzi majd magat melletted.

2013. febr. 25. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!