Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kitartott nőként teljes élet?

Kitartott nőként teljes élet?

Figyelt kérdés
Szerintetek meg lehet őrizni a jó házastársi kapcsolatot úgy, ha én nem dolgozom? Az van, hogy az egyetem alatt terhes lettem, ikreket születem. Halasztgatva, de 25 éves koromra befejeztem a sulit, de mielőtt dolgozni kezdtem volna ismét teherbe estem, ismét ikreket szültem. Szóval most 4 gyerekes anyaként ott tartok, hogy még sosem dolgoztam, nincs tapasztalatom, a kicsik pedig elkezdték az óvodát. A férjem jól keres, ezzel nincs baj és felajánlotta, hogy maradjak otthon, vezessem a háztartást (a takarításhoz, főzéshez, gyerekneveléshez nincs segítségem, de nem is nagyon szeretném, igazából élvezem), hogy neki ez így megfelelne. Én viszont nem tudom, szeretnék a gyerekeimmel lenni minél többet, nem akarom, hogy baby-sitter hordja őket ide-oda, csak nem tudom, nem fog előbb utóbb lenézni a férjem? Vagy nem gáz így ez a szituáció szerintetek?

2013. febr. 24. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Alkalmazottként, nulla tapasztalattal, 4 kis gyerekkel amúgy is nagyon nehéz lenne elhelyezkedned, így ha a férjed is ezt mondja, és téged is kielégít és boldoggá tesz a háztartás + gyereknevelés, akkor nincs ezzel gond. Viszont addig is próbálj keresni valami olyan elfoglaltságot, ami a jövőre nézve érdekes lehet. Esetleg egy saját vállalkozás indítása, ha már a gyerekek iskolások lesznek. Ez a pár év gyorsan elszalad, de utána mit fogsz csinálni? Ha jól olvasom és számolom, elég fiatal lehetsz, de mondjuk 40 éves korodban mit fogsz magaddal kezdeni?

Én 3 gyerekes vagyok, szintén ikrek, de én el nem tudtam volna képzelni otthon az életem, nekem szükségem van munkára, nem elég csak a gyereknevelés, a háztartási munkákat meg inkább rábízom másra, hogy a kevés szabadidőm ne arra menjen el. De ez így normális, nem vagyunk egyformák.

2013. febr. 24. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
49%
Ha nektek megfelel csináljátok. Én belebolondulnék az otthonlétbe, de ez én vagyok nem te. Arra azért ügyeljetek, hogy a férjednek legyen biztosítása arra esetre ha történne vele valami ne omoljatok össze anyagilag.
2013. febr. 24. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Két ikerpárral van dolog bőven nem irigyellek... Én is egyedül neveltem a két lányom (azaz van férjem de ő a legtöbbször esti fürdetésre ér- ért haza). Nekem is sok ismerősöm háztartásbeli- ha jól álltok anyagilag akkor szerintem is a legszebb éveket tölts a gyerekekkel (nem jó ha bébiszitterhez jobban kötődnek stb.)

Meg ha a férjed szeret nem fog ez miatt piszkálni.

Én is csak addig voltam itthon velük amíg ovisok lettek (az elsőnél közbe-közbe ki is segítettem egy boltban), de én kaptam miatta hogy nem kerestem, meg itt minden az övé. Szóval igen szar ha az ember egy senkinek érzi magát, mert szül két gyereket (vagy többet) és így van megbecsülve. Eleve a férfi keres többet ha a nő szül és neveli a kicsiket. (azért keresetben nálam ez 6 év kimaradás... persze a két szülés között volt munkahelyem, de nem az amit szerettem volna csinálni hisz a nőnek a dolga megoldani hogy eltudja vinni oviba a gyereket és érte is tudjon menni, mert a férje nem akar munkahelyet változtatnia amikor ő 12 órázik...-tehát a nő adja fel az álmait a gyerekei érdekében. A nő mondjon le mindenről a gyerekekért...)

Bocsi- az én kommentem igen negatívra sikerült.. De nálunk ez van nekem kell olyan melóhelyet keresni, ami két gyerek mellett kivitelezhető. -magyarán állandó délelőtt hogy tudjam őket ovi- suliba vinni.

Becsüld csak meg a férjed!!! Ilyen az igazi családapa! Ha a gyerekeitek nagyobbak lesznek majd keresel valami munkát, amit szívesen csinálsz! Keresztapám is nem engedte a feleségét dolgozni -pedig ott mér a gyerekek nagyok dolgoznak. Elég ha a háztartást csinálja és munkába indítja meg meleg ételt tesz elé. van ilyen férfi is meg olyan is.. Meg sajnos nehéz is gyerek mellett munkát találni hisz ha nincs nagyszülői segítség nehéz megoldani ha a gyerek bekerül az oviba 1 hetet megy 1 hetet otthon van betegség miatt -ezt sok munkahely nem tolerálja...

2013. febr. 24. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
4 gyerekkel több munkád lehet naponta mint aki 8 órában dolgozik bárhol. A kitartott teljesen más. Az az amikor egy kis hüly.. ku...a összeáll egy 30 évvel idősebb dús gazdag pasival, és egész nap csak plázázik, meg szórja a pénzt, de szó szerint SEMMIT nem csinál, nincs gyerek meg semmi.
2013. febr. 24. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha a gyerekek már nagyobbak azaz délelőtt-kora délután suliban-óvodában vannak, ha nagyon szeretnéd vállalhatsz valamilyen részmunkaidős állást.
2013. febr. 24. 21:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A kitartottság teljesen mást jelent, úgyhogy a kérdés is felesleges :)

Jó egészséget a családnak :)

2013. febr. 25. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezt a linket csak azért tettem be hogy ezért valaki hogyan rámtámadt. 27-es válasz az enyém, utána még irtam több kommentet a kedves rámtámadónak, aki állitólag szintén nőtársunk.

Ott le van irva hogy én is hasonló helyzetben vagyok mint te, és nekünk, férjemnek ez megfelel. :)

2013. febr. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!