Kitartott nőként teljes élet?
Alkalmazottként, nulla tapasztalattal, 4 kis gyerekkel amúgy is nagyon nehéz lenne elhelyezkedned, így ha a férjed is ezt mondja, és téged is kielégít és boldoggá tesz a háztartás + gyereknevelés, akkor nincs ezzel gond. Viszont addig is próbálj keresni valami olyan elfoglaltságot, ami a jövőre nézve érdekes lehet. Esetleg egy saját vállalkozás indítása, ha már a gyerekek iskolások lesznek. Ez a pár év gyorsan elszalad, de utána mit fogsz csinálni? Ha jól olvasom és számolom, elég fiatal lehetsz, de mondjuk 40 éves korodban mit fogsz magaddal kezdeni?
Én 3 gyerekes vagyok, szintén ikrek, de én el nem tudtam volna képzelni otthon az életem, nekem szükségem van munkára, nem elég csak a gyereknevelés, a háztartási munkákat meg inkább rábízom másra, hogy a kevés szabadidőm ne arra menjen el. De ez így normális, nem vagyunk egyformák.
Két ikerpárral van dolog bőven nem irigyellek... Én is egyedül neveltem a két lányom (azaz van férjem de ő a legtöbbször esti fürdetésre ér- ért haza). Nekem is sok ismerősöm háztartásbeli- ha jól álltok anyagilag akkor szerintem is a legszebb éveket tölts a gyerekekkel (nem jó ha bébiszitterhez jobban kötődnek stb.)
Meg ha a férjed szeret nem fog ez miatt piszkálni.
Én is csak addig voltam itthon velük amíg ovisok lettek (az elsőnél közbe-közbe ki is segítettem egy boltban), de én kaptam miatta hogy nem kerestem, meg itt minden az övé. Szóval igen szar ha az ember egy senkinek érzi magát, mert szül két gyereket (vagy többet) és így van megbecsülve. Eleve a férfi keres többet ha a nő szül és neveli a kicsiket. (azért keresetben nálam ez 6 év kimaradás... persze a két szülés között volt munkahelyem, de nem az amit szerettem volna csinálni hisz a nőnek a dolga megoldani hogy eltudja vinni oviba a gyereket és érte is tudjon menni, mert a férje nem akar munkahelyet változtatnia amikor ő 12 órázik...-tehát a nő adja fel az álmait a gyerekei érdekében. A nő mondjon le mindenről a gyerekekért...)
Bocsi- az én kommentem igen negatívra sikerült.. De nálunk ez van nekem kell olyan melóhelyet keresni, ami két gyerek mellett kivitelezhető. -magyarán állandó délelőtt hogy tudjam őket ovi- suliba vinni.
Becsüld csak meg a férjed!!! Ilyen az igazi családapa! Ha a gyerekeitek nagyobbak lesznek majd keresel valami munkát, amit szívesen csinálsz! Keresztapám is nem engedte a feleségét dolgozni -pedig ott mér a gyerekek nagyok dolgoznak. Elég ha a háztartást csinálja és munkába indítja meg meleg ételt tesz elé. van ilyen férfi is meg olyan is.. Meg sajnos nehéz is gyerek mellett munkát találni hisz ha nincs nagyszülői segítség nehéz megoldani ha a gyerek bekerül az oviba 1 hetet megy 1 hetet otthon van betegség miatt -ezt sok munkahely nem tolerálja...
A kitartottság teljesen mást jelent, úgyhogy a kérdés is felesleges :)
Jó egészséget a családnak :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezt a linket csak azért tettem be hogy ezért valaki hogyan rámtámadt. 27-es válasz az enyém, utána még irtam több kommentet a kedves rámtámadónak, aki állitólag szintén nőtársunk.
Ott le van irva hogy én is hasonló helyzetben vagyok mint te, és nekünk, férjemnek ez megfelel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!