Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám homokos, mit csináljak?

Apám homokos, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm látta egy olyan helyzetben, amit nem tudom, hogy lehetne kimagyarázni és emgem is odahívott, hogy a saját szememmel lássam és nem hazudott. Ez nekem nagyon kínos, ha felvállalja, akkor eláshatom magam! Mit csináljak most!?

2013. febr. 23. 14:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:

12:42

Neked távoli ismerőseid vannak, nem barátaid. Szerintem azt se tudod, hogy mi a barátság.

Nem akarlak megbántani, de ez jön le az írásaidból.

2013. márc. 9. 12:44
 52/61 anonim ***** válasza:

Inkább én nem akarlak megbántani, hogy milyen társaságban élsz.

Az mióta barátság, hogy olyan témákról faggatjuk a másikat, amikhez semmi közünk? Soha nem kérdezném meg senkitől, hogy aszexuális-e. És leszarom miért nincs barátnője.

Nem tudom hány éves korosztályt foglalkoztat ez ennyire, de mi ismerjük a tiszteletet és a barátság ellenére a magánéletet.

2013. márc. 9. 12:46
 53/61 anonim ***** válasza:

12:44

Ha valakinek sosincs senkije, azt az emberek igenis furcsának találják, és elkezdenek találgatni.

2013. márc. 9. 12:46
 54/61 anonim ***** válasza:

12:46

Ezek szerint, ha lesz esküvőd, akkor senkit se fogsz meghívni rá?

Mi van, ha a pároddal történik valami?

2013. márc. 9. 12:47
 55/61 anonim ***** válasza:

12:46

Te valami érzelemmentes álomvilágban élsz.

2013. márc. 9. 12:48
 56/61 anonim ***** válasza:

Basszus az esküvő egy társasági esemény! Egy nap.

Viszont a magánélet az magánélet. A pénzügyeimbe, fizetésembe sem avatok be senkit. Nem azért, mert húde nagy titok, hanem egyszerűen magánügy. Ahogy azt sem kérdezem senkitől, hogy min veszekedtek.

Hát, nem furcsállják. Ez nem falu, hogy kibeszéljenek mindenkit, bár remélem már ott sem megy ez.

2013. márc. 9. 12:49
 57/61 anonim ***** válasza:
Egy baráttól, családtagtól igenis elvárom azt, hogy őszinte legyen velem. Szeretem őket, ezért szívesen megismerném azokat, akivel megosztják az életüket.
2013. márc. 9. 12:52
 58/61 anonim ***** válasza:

12:49

Ha a barátaiddal vagy, beszélgettek akkor a párod nem is létezik? Ha a pároddal fura, vagy vicces szituációba kerülsz azt nem szeretnéd megosztani a barátaiddal? Vagy olyankor a párodat törlöd a történetből?

Mi van, ha a barátaid meghívnak valahova? Tilos magaddal vinni a barátodat?

Mi van, ha néhány barátod és a párod is ugyan azt a kiállítást szeretné megnézni?

Elmész kétszer, csakhogy véletlenül se kerüljenek egy légtérbe?

2013. márc. 9. 12:56
 59/61 anonim ***** válasza:

12:49

Mi van, ha a pároddal elmész nyaralni? Azt hazudod, hogy egyedül mész?

Én sokszor megyek a párommal és a barátaimmal együtt nyaralni? Ilyenkor mi van?

Bocsi, de neked nincsenek barátaid.

2013. márc. 9. 12:58
 60/61 A kérdező kommentje:
Sok köze van ennek hozzám...
2013. márc. 10. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!