Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám homokos, mit csináljak?

Apám homokos, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm látta egy olyan helyzetben, amit nem tudom, hogy lehetne kimagyarázni és emgem is odahívott, hogy a saját szememmel lássam és nem hazudott. Ez nekem nagyon kínos, ha felvállalja, akkor eláshatom magam! Mit csináljak most!?

2013. febr. 23. 14:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
76%

Amíg példás családapa, addig szerintem egy szavad sem lehet, pont az ilyenek miatt, mint Te, tagadja a másságát, mert jajj, mit szólnak mások. Ez egy állapot, egy hibás gén okozta dolog.

De szerintem ez egy kamu kérdés, menj, és csináld meg a házit.

2013. febr. 23. 14:54
 2/61 anonim ***** válasza:
92%

Öhmm semmit, ha ezenkívül nincs bajod vele.

Egyébként lehet bi, na és?

2013. febr. 23. 14:57
 3/61 anonim ***** válasza:
49%
Lehet hogy te is az leszel :)
2013. febr. 23. 15:03
 4/61 A kérdező kommentje:
Nem kamu és nem az a lényeg, hogy velem hogy viselkedik hanem az, hogy ha ezt feltűnően csinálja, akkor meg fognak utálni miatta! Mindenki rajtam fog röhögni! Anya is biztos ezért dobta ki, most már meg is értem, ez undorító!
2013. febr. 23. 15:05
 5/61 anonim ***** válasza:
94%

aki ezért megutál az soha nem is szeretett vagy bírt igazán...

apád és te két külön személyek vagytok, aki ezt nem képes felfogni az sajnos megakadt egy muslica agyi szintjén

2013. febr. 23. 15:08
 6/61 anonim ***** válasza:
21%
Valóban undorító, amit csinál, de tőled meg elég önző dolog, hogy csak magadra gondolsz...
2013. febr. 23. 15:14
 7/61 anonim ***** válasza:
8%
Vegyél neki vödröt meg lapátot.
2013. febr. 23. 15:32
 8/61 anonim ***** válasza:
78%
Neki nincs mit szégyellni, Neked viszont annál inkább, ilyen felfogással. Hol élsz Te???
2013. febr. 23. 15:33
 9/61 anonim ***** válasza:
88%

Másrészt az, hogy valaki a vele egyneműekkel, vagy ellenkező nemű személlyel érzi-e jó magát, ahogy már valaki írta is, nem elhatározás kérdése, hanem genetika.

Szerencsére ma már a tudomány ott tart, hogy kimutatták, ez nem betegség, valahogy úgy kellene tudni elfogadni, mint ahogy szerencsére ma már elfogadjuk, ha valaki balkezes.

Ne foglalkozz vele, ha valaki mégis szóba-hozza, játszd el, hogy te nem tudsz semmit, és mondd azt az illetőnek, lehet hogy összetévesztette az illetőt a papáddal. Ha erősködik, hogy nem így van, kérdezz vissza: ő honnét tudja ezt, hogyan került olyan közelségbe hozzá? Talán ő is résztvett az "akcióban"? Rögtön befogja a száját az illető!

2013. febr. 23. 15:36
 10/61 anonim ***** válasza:
80%

Ilyen felfogással nem érdemled meg, hogy a gyereke légy.

A helyében bedugnálak egy árvaházba.

2013. febr. 23. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!