Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám homokos, mit csináljak?

Apám homokos, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm látta egy olyan helyzetben, amit nem tudom, hogy lehetne kimagyarázni és emgem is odahívott, hogy a saját szememmel lássam és nem hazudott. Ez nekem nagyon kínos, ha felvállalja, akkor eláshatom magam! Mit csináljak most!?

2013. febr. 23. 14:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

06:11

Szörnyű lehet a felismerés, hogy a gyűlölködésnek, félelemnek és elnyomásnak köszönheted az életed.

2013. márc. 8. 10:54
 42/61 anonim ***** válasza:
0%

Tisztázzuk, az én meleg ismerőseim nem vállalják fel nyíltan, eszük ágában sincs.

Férfi létükre férfias kinézetük és viselkedésük van, normálisan öltöznek. A fenét nem érdekli kihez mennek haza éjjel és kivel osztják meg az ágyukat.

Nem is tudja róluk senki, csak én, meg 1-2 ember. Pont azért, mert nem akarják elmondani, mivel senkinek semmi köze hozzá, nem azért, mert félnek az emberektől. Ez az ő magánügyük.

Ezerszer több b*sztatás éri azokat, akik "nyíltan" felvállalják és az emberek szeme láttára tesznek olyan gesztusokat, hogy mindenkinek feltűnjön, hogy melegek. Higgyétek el, őket utálják a normális melegek.

Ja és nekik eszükbe sem jutott volna feleségül venni senkit. Ezt nekem senki ne adja be, hogy a nyomás miatt.

Ezt kb. mindenre rá lehet húzni, de ez mindenkinek a saját döntése.

2013. márc. 9. 09:16
 43/61 anonim ***** válasza:

09:16

Így akkor sem lehet élni. Nem normális.

Azt embernek általában van családja, barátai.

Összevissza hazudoznak nekik?

Ha valakivel 2 mondatot beszélsz, már egyből előjön a magánélet. A meleg barátaid tagadnak és hazudnak.

Ez a magánügy duma csak arra való, hogy leplezzék a gyávaságukat és azt, hogy hazudoznak egész életükben.

Gondolom egy nagyvárosban élnek, ahol nem kell szóba állni senkivel sem. Jó mogorva emberek lehetnek.

2013. márc. 9. 12:31
 44/61 anonim ***** válasza:

Francokat mogorva emberek.

Miért hazudoznának??? Senki sem kérdezi meg, hogy figyelj, te kivel szexelsz szabadidődben?

Megkérdezik tőlük van-e barátnőd, beközlik, hogy nincs.

Hazudtak? Nem.

És igen, vannak barátaik és mindenki teljesen jól elvan a másikkal.

Ismerj meg párat és kérdezd meg. Talán van is a környezetedben, csak fogalmad sincs róla, hogy meleg.

2013. márc. 9. 12:33
 45/61 anonim ***** válasza:

"fenét nem érdekli kihez mennek haza éjjel és kivel osztják meg az ágyukat"

Mert csak erről szól egy kapcsolat, ugye?

Születésnapok, karácsony, családi, baráti összejövetelek stb. nem számít. Mintha nem is ismernék egymást.

2013. márc. 9. 12:33
 46/61 anonim ***** válasza:

"És igen, vannak barátaik és mindenki teljesen jól elvan a másikkal. "

Nem tartják furának a barátai, hogy sosincs barátnője?

Nem érzik, hogy nem őszinte, titkolózik?

2013. márc. 9. 12:36
 47/61 anonim ***** válasza:

"Talán van is a környezetedben, csak fogalmad sincs róla, hogy meleg."

Remélem nincs. Nem szeretem a gyáva, hazug, gerinctelen embereket.

2013. márc. 9. 12:36
 48/61 anonim ***** válasza:

Nem, ennyire azért senki nem mászik bele a másik magánéletébe.

Nekem is voltak olyan éveim, hogy nem volt párom. Senki nem gondolt leszbikusnak, pedig az előző kapcsolatomról sem tudtak, szóval nem volt a hetero létemre bizonyítékuk :)

Egyébként miért lennének hazugok, gerinctelenek, vagy gyávák?

Sokkal inkább a kérdésben szereplőre illik ez a leírás, nem azokra, akik egyszerűen megtartják maguknak.

2013. márc. 9. 12:42
 49/61 anonim ***** válasza:

"Megkérdezik tőlük van-e barátnőd, beközlik, hogy nincs."

Mintha ez olyan egyszerű lenne.

Az emberek ilyenkor nem hagyják abba.

"nekem van egy barátnőm, illene hozzád"

"mért nincs sose barátnőd? Aszexuális vagy?"

Ha valakinek sosincs senkije, azt egy idő után furcsának találják mások.

A barátod azt hiszi, hogy tiszteletben tartják a magánéletét, de valójában összesúgnak a háta mögött és találgatnak, de azt tudják, hogy nem őszinte ember.

2013. márc. 9. 12:42
 50/61 anonim ***** válasza:
Jézusom milyen összeesküvés elméleteket gyártasz :S A fene sem csinál ilyet. Sajnálom, ha felétek ez a divat, de erre nem.
2013. márc. 9. 12:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!