Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megverne a férjetek mert...

Ha megverne a férjetek mert nagyon felidegesítettétek a féltékenykedéssel utána ugyanúgy szeretnétek, elfelejtenétek neki a verést? Mondjuk ha ti is tudnátok hogy miattatok is van mert nagyon féltékenykedtetek

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 11:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
AZ elején minden nő szép és aranyos. Akkor válnak ilyenné mikor már befészkelték magukat s a férfi patthelyzetben van, minden megoldás rossz.
2013. febr. 28. 19:33
 32/36 anonim ***** válasza:

nem kell hagyni, a férfinak és a nőnek is észre kell vennie ha valami nem stimmel a párjával, ha nem veszi időben észre akkor sem kell erőszakhoz folyamodni!

eléggé rossz kapcsolataid lehettek ha így állsz a dolgokhoz.

2013. márc. 1. 09:56
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Na jön a személyeskedés. Én csak megértem a kérdező párját. Este fáradtan megy haza az otthonába. Lepihenne megvacsorázna stb stb. És akkor ez fogadja. Valaki akiben megbízott csatatérré változtatta az otthonát. És akkor mintaférfinak kell lennie aki kiválóan kezeli a helyzetet. Holott a meghitt otthon megteremtése két ember közös ügye erre te azt hibáztatod aki nem a legideálisabban kezel egy olyan helyzetet ahol a másik fél a beleszarik az egészbe.

Amúgy igaz, volt ilyen nőm aki így állt hozzá a párkapcsolathoz írtam is róla s azt is írtam hogy már nem az életem része.

2013. márc. 1. 13:17
 34/36 anonim ***** válasza:
49%

Mondjuk az is érdekes kérdés miért van valaki együtt olyannal akiben nem bízik?

Nagyon vicces a férfi hajt dolgozik hazamenne pihenni s akkor még külön ki is kell dobnia azt akinek magának kellene utána járnia ha valamivel vádaskodik, nem pedig jelenetet rendezni. Nem kéne a férfira kenni azt ami a másik dolga csak azért mert ő férfi.

2013. márc. 1. 13:54
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te eléggé félreértetted amit írtam! És szerinted csak a férfi jön haza a munkából fáradtan???? Mert a nő nem dolgozik??? Igen sok olyan van akit a férje tart el, de ne általánosíts kérlek!

Mindenki fárad, leharcolt meló után, de ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz mint a kérdező "kedves" férje akkor ez összes pár erőszakkal vezetné le a dühét a másikon. Én nem védem a kérdezőt egyáltalán nem, én csak nem vagyok híve az erőszaknak...mert szerintem erre sajnos hajlam is kell nem csak az hogy valaki felhúzza az agyad. és ahogy emlékszem semmi csatatérré változás nem volt ott, "csak" fetrengés a földön késsel kézben....

Ha a pasiba lett volna annyi, persze ha az övé a lakás akkor simán kidobhatta volna a csajt...és azt nem hiszem el hogy nem lett volna hova mennie,de ebbe már ne follyunk bele...

és értsd meg nem csak a férfiak dolgoznak!!!!

2013. márc. 2. 09:59
 36/36 anonim ***** válasza:
Akármi is az oka (ürügy), a bántalmazásra zéró tolerancia! Remélem azóta már elváltatok és nem is találkozol vele!
dec. 14. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!