Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megverne a férjetek mert...

Ha megverne a férjetek mert nagyon felidegesítettétek a féltékenykedéssel utána ugyanúgy szeretnétek, elfelejtenétek neki a verést? Mondjuk ha ti is tudnátok hogy miattatok is van mert nagyon féltékenykedtetek

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 11:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
67%
Te tényleg beteg vagy,tőled menekülni kell.Fetrengesz a folyóson meg akartad magad ölni..na szegény férjed van esze hanyat homlok elmenekül.Hát melyik pasi visel el egy ilyen dilis nőt?
2013. febr. 23. 12:51
 22/36 anonim ***** válasza:
54%
Én az ilyen embert, azaz az ilyen emberi utánzatokat, mint a kedves férjed eltiltanám a közügyektől is és soha nem engedném emberek közé dolgozni, főleg nem az egészségügybe. Javaslom mindkettőtöknek a pszichológust. neked azért, mert szerintem te már be vagy kattanva, neki meg háááát, lehet, még az sem segítene. Inkább a zárt osztály. Remélem, egyszer oda kerül. Gondolom, nem áll mögötted a családod, a szüleidre gondolok, mert az ilyen asszonyverő férjek mindig a magukra hagyott nőket szokták kiszemelni. Mindenesetre ha van eszed, lelépsz, ha meg nincs, akkor lehet, benne lesztek a férjeddel a kékfényben.
2013. febr. 23. 13:17
 23/36 anonim ***** válasza:
64%
Ja és a válasz: Nem, soha nem tudnék ilyesmit megbocsájtani. nagyon nagyot csalódnék a férjemben és többé nem néznék rá ugyanúgy, mint eddig. De ami azt illeti, nekem már alacsonyabb fokon is elszakad a cérna, mert a kiabálást is rühellem és egy alpári dolognak tartom. ha én tudok higgadtan, értelmes, felnőtt ember módjára kommunikálni, akkor ő miért nem? Szerintem aki kikel magából, az egy gyenge kis senki. Sok rohadt pasi.
2013. febr. 23. 13:19
 24/36 anonim ***** válasza:
65%

"Amugy azert vert meg mert a szep szo nem hasznalt es en orditozta, meg a folyoson feküdtem és meg akartam ölni magam a késsel. "

Nem csoda, hogy a férjed kibukott. Téged kezelni kellene, menj orvoshoz! Ilyen fokú féltékenység beteges, főleg, hogy öngyilkos, sőt! gyilkossági gondolataid vannak.

A férjedet sajnálom. Utálatos dolognak tartom megütni egy nőt, de nem csodálom, hogy elszakadt a cérna nála.Sürgősen menj orvoshoz!!

2013. febr. 23. 15:44
 25/36 anonim ***** válasza:
Én téged már simán hobbi szinten kalapálnálak mert hülyülni már nem birsz szerintem gén hibásan gyártottak az őseid
2013. febr. 23. 18:42
 26/36 anonim ***** válasza:
8%

Kedves Kérdező!

Amit leirtál az alapján érthető hogy megvert a férjed. Igaza van annak aki azt irja választhatott volna más megoldást is de ki van erre felkészülve?

A verés ellenére mindig szereted. És ő is szeret téged. Ezert vert meg hátha észhez térsz.

Amiket leirtál sulyos dolgok de messze nem végzetesek javithatatlanok. javaslom amit sokan menj el szakemberhez. Hogy pszichiáter, pszichologus vagy más egyéb szinte mindegy mert jó esélye van hogy ha nem e megfelelőhöz mész elsőre akkor az majd továbbküld a megfelelőhöz.

Tanulj az én nőmből. Hasonló volt mint te. betegesen féltékeny volt rám, még az ingujjamat is letépte rólam. Tudod mi lett a vége? Nem csaltam meg. Kidobtam és kerestem másik nőt. Veled is ez lehet a vége. Vagy beismered hogy baj van és elmész szakemberhez most amikor még messze nincs mindennek vége.

A döntés (még) a tied.

2013. febr. 26. 17:10
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
26-os, hát már bocsi, de te teljesen hülye vagy? érthető hogy megver, ezt mégis hogy gondoltad? én sose vernék meg egy nőt, inkább otthagynám, de abban nem vagyok biztos hogy te nem vernéd meg.. hogy lehet helyesnek gondolni egy verést?? fizikai erőszakot azok követnek el akik nem tudnak mit kezdeni a problémákkal...
2013. febr. 27. 11:54
 28/36 anonim ***** válasza:

Gyakorold még a szövegértelmezést egy kicsit.

Nehéz otthagyni egy asszonyt ha velünk együtt él. Viszont a nyugodt élethez mindenkinek joga van. Valóban az lett volna a leghelyesebb ha a kérdéses férfi fogja és kidobja az utcára. A verés azonban emberségesebb. Nem lehet kényszergyógykezelésre vinni azt aki magától nem megy el s nem követ el semmi komolyat csak kiidegeli a másikat. S nem akkora balek se a kérdéses férfi hogy otthagyja a saját otthonát mert a másik nem tud viselkedni. Egyes nők azt hiszik bármit megtehetnek a férfiakkal, baleknek nézhetik őket. Hát nem.

2013. febr. 27. 12:07
 29/36 anonim ***** válasza:
Egyesek azt hiszik hogy következmények nélkül bármit megtehetnek a másik emberrel s hőzöngenek mikor kiderül hogy nem.
2013. febr. 27. 12:10
 30/36 anonim ***** válasza:

Mégis milyen szövegértelmezéssel van gond?

Szerintem neked is szakemberhez kellene menned, sajnálom a mostani nődet!

A verés emberségesebb? Téged is vertek? Nem tudom hogy gondolod ezt.. Ha valami nem tetszik a másikban azt meg kell verni? Ha az illető lakása akkor ki is teheti az asszonyt...ez emberségesebb nem a verés, ha meg a nő lakása akkor a férfinek kell mennie. De a normálisabb férfiak tudják mikor nézi egy nő baleknak őket, és ha hangsúlyozom normálisak, akkor már az elején lépnek, és pl nem verik meg a nőt. Ez így a normális nem a te felfogásod szerint!

2013. febr. 28. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!