Ha megverne a férjetek mert nagyon felidegesítettétek a féltékenykedéssel utána ugyanúgy szeretnétek, elfelejtenétek neki a verést? Mondjuk ha ti is tudnátok hogy miattatok is van mert nagyon féltékenykedtetek
A csepregi gyilkos megölt két ártatlan kisfiút, te elmebeteg! Látom félhülyére vert már így is a férjed, de azért megpróbálom neked elmagyarázni: Te egy nemnormális házasságban élsz érted? Az erőszak sehol sem elfogadható!
Szóval vegyél vissza és menjél pszichológushoz! Aztán válj el, hogy ne verhessenek egészen hülyére.
Kedves kérdező, engem 3 pici gyerekkel hagyott itt a párom decemberben, a legkisebb 6 hónapos. Nagyon szeretem ennek ellenére is, iszonyatosan szenvedek azóta is.
Akkor most nyírjam ki? Vagy magamat? Eszembe sincs, életünk csak egy van, azt kellene jobbá tenni.
A verést ne tűrd, hagyd ott, és kezdj új életet.
Vagy kezeltesd magad.
Te jó ég...
Úgy látom a zsák megtalálta a foltját...
Kérdező,ha szereted,hogy boxzsáknak használnak,akkor nyugodtan maradj a férjeddel.
Viszont az olyan mértékű kiborulás,mint amit írtál az nem normális.
A férjed helyében rád öntöttem volna egy vödör vizet,majd rád csuktam volna az ajtót és hagytalak volna lenyugodni.
Utána meg irány egy pszichológus.
De igen! Beteg vagy! A féltékenység ezen foka már beteges!
Te magad nem tudod kontrollálni, ehhez szakember kell.
Ne juss el odáig, hogy a kést a férjed ellen fordítod, mert annak a vége 20 év börtön. Akkor bezzeg hangoztatnád, hogy ez betegség!
Hogy egy egészségügyi dolgozó ilyet tegyen... ez abnormális...
Sztem te kapcsolatfüggő vagy, nem is szereted igazán csak nem akarod hogy ott hagyjon és egyedül legyél, de hogy verjen...
meg hogy megölöd őt is, itt komoly gondok vannak! nem csodálkoznék ha holnap már a híradóban látnám a történteket!
Az erőszak nem megoldás, a férjed az emberi kapcsolatok terén egy nagy 0!
Jelentsd fel válj el, kérj távoltartásit stb...
Költözz egy megbízható emberhez, vagy egy másik városba, és próbáld meg feldolgozni,kezdj új életet, attól hogy szétmentek az nem =azzal hogy meghalsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!