Nálatok a családban ki kezeli/osztja be a pénzt, a férfi vagy a nő? Hogy működik?
Még külön élünk, ezért mindenkinek saját kasszája van, de ha elmegyünk valahova, felváltva fizetünk.
31/N
Mi is külön élünk, nálunk mindent ő fizet, jobban áll anyagilag. Ha nálam találkozunk, akkor felváltva, veszünk kaját és hasonlókat.
38/N
Én vagyok a nő.(24)
Nálunk ez úgy működik, hogy közös a számlánk és bármelyikünk vehet le pénzt. Általában közösen vásárolunk, ha egyedül megy akkor megbeszéljük mit hoz. Ezt néha kiegészíti azzal, amit jónak vél. Ha én megyek, akkor én is így csinálom.
Minden mást is megbeszélünk, pl. ma mondtam neki, hogy vennem kell pár felsőt, mert most kaptam munkát és ezért szükségem lesz rá. Ő pedig egyetértett vele.
Ha Ő akar venni valamit azt is megmondja. De ezeket általában nem szoktuk elvetni, ha belefér a keretbe. :)
Amúgy általában azért én vagyok, aki kitalálja, hogy mi kell a háztartásba és Ő az, aki végül rábólint. Mivel Ő nehezebben bólint rá dolgokra mint én.
Főleg az elektronikai felszerelések esetén fordul a kocka. Ott inkább Ő hajlamos költekezni, így én bólintok rá :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából arra lennék kíváncsi hogy akik már együtt élnek,és gyerek is van azoknál hogy működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!