A férjemet nagyon szeretik a nők. Mit csináljak? Titeket az zavarna hogy sok nő oda van érte?
Én büszke lennék :)
Az én párom is ilyen. Mikor velem összejött, tucatjával kapta a leveleket, hogy mennyire kár, hogy van barátnőd.
Hát, szívás :)
Eszembe sem jut féltékenykedni, egyetlen pillanatig sem.
nekem az ilyen barátom azt mondta, mosolyogj ezekre a nőkre büszkén, ami azt sugallja, ő a tied, ti meg csak csorgatjátok a nyálatokat :)
amúgy addig nem kell vele foglalkoznod, amíg neked nem megalázó, a párod nem viszonozza a közeledéseket.
az én barátom a mostani viszont viszonozza, mert alacsony az önbizalma. mi épp szakítunk. alig várom, hogy vége legyen a gyötrelmes rémálmaimnak mellette.
dehogy zavarna! sőt büszke lennék rá! :) nagyon megbecsülöm és szeretem őt, ő pedig ezt az ostrom ellenére is hűséggel honorálja.
egy normális, önbecsüléssel rendelkező férfinak amúgysem az olyan nők kellenek akik tálcán kínálják magukat, hanem akiért oda kell tenni magát :) ezért sem félek, hogy bárki lecsapja a kezemről.
Ne foglalkozz vele. Nekem a 23 éves barátomat körberajongják a nők. Az exei újra vissza akarják szerezni maguknak. Az eddigi leghosszabb kapcsolatában a csaj még most is le akar vele feküdni. Akkor is hívogatják ha velem van, meg írnak neki facebook-on.
Nem kell foglalkozni vele, mert fölösleges.
Amíg tudod, hogy nem csal meg, nem használ ki, addig ne zavartasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!