Hogyan robbantsam ki a férjemet a tévé elől?
Nem zavarna ha nem csinálná ezt már vagy 2 hónapja szinte minden egyes nap. Vagy ha így állunk akkor én se fogok semmit csinálni, kíváncsi lennék hogy állna a szája.
Egyébként lehet, hogy egy hisztis pics@nak látszom, de nem vagyok az. Csak most ideges vagyok.
Azért ajánlottam a porszívózást, mert az én férjem olyankor menekült kifelé a lakásból. Tudta nagyon jól, hogy ha takarítok, akkor az egész lakást felforgatom, és nyugta sem lesz, mindig ott lesz útban, ahova éppen félreáll.
Másrészt valóban, az ő édesanyja, őneki kellene inkább rajta lennie, hogy elmenni hozzá.
Max. te ilyenkor menj a sajátodhoz, vagy ha messze lakik, akkor menj a barátnőddel, presszóba, vagy menj fodrászhoz, egyéb hasonló helyekre. Majdcsak észreveszi, ha nincs kiszolgálva, ha nem talál otthon, amikor pl. megéhezik, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!