Véleményetek szerint mennyire fontos, hogy egy baba születésekor az anya és az apa házasok legyenek?
Figyelt kérdés
Illetve érdekelne az is, hogy akiknek már van gyerekük, azoknál hogy van/volt a baba érkezésekor.2009. szept. 8. 20:35
31/36 anonim válasza:
Fontos-e?
Milyen szempontból?
Jó kapcsolatban, okos, értelmes, szerető szülők esetén tök mindegy, a baba szempontjából nem számít, hogy van-e házasság, vagy nincs, az a lényeg, hogy kiegyensúlyozott, békés életet biztosítsunk neki.
Megromlott kapcsolatban, vagy unintelligens, önző, egoista emberek esetén(ugye mindenki hallott már ilyenekről?) nagyon nem mindegy, hogy van-e papír, vagy nincs.
Az a tapasztalatom, hogy az utóbbi kategóriába tartozik az emberek nagy többsége, de nem szereti ide sorolni magát.
32/36 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy ne azt nézd, hogy a környezetedben ki mit gondol erről, hanem hogy te és a párod hogyan vélekedtek arról, hogy házasságba vagy élettársi kapcsolatba szülessen-e a gyerkőc. Nálunk a pici születése előtt egy hónappal volt az esküvő, mi így láttuk jónak, illetve amikor a lányom megfogant, még hivatalosan nem voltam elválva a volt férjemtől, ezért szükséges is volt az apukával az esküvő, hogy az igazi apukája nevét kapja automatikusan a gyerek.
33/36 anonim válasza:
Ha papír ügyileg kérdezed, nem nagy kunszt megírni egy apasági nyilatkozatot. Akkor az kell, ha meg házasok vagytok, akkor a házassági anyakönyvi. Viszont nekem más szempontból fontos volt, hogy a gyerek házasságba szülessen. Mindenki más. Azokat kérdezném, akik azt mondják, hogy mindegy, hogy akkor miért akarnak később mégis összeházasodni?
34/36 anonim válasza:
Nem fontos, de hidd el, a környezet ezt minden esetben úgy könyveli el, hogy a férfi nem tisztelte meg annyival a nőt, hogy elvegye. Hát... döntsd el, hogy fontos-e! Én nem szülnék így gyereket, vagyok annyira büszke...
35/36 anonim válasza:
ja, és már rég házasok voltunk, mikor a babánk született.
36/36 anonim válasza:
OFF: házasság elleneseknek: egyébként meg, ha a házaság csak egy papírszemét valakinek, akkor miért nem lehet megkötni (természetesen, ha az egyik fél szeretné), úgyis csak egy szemétdarab, nincs semmi jelentősége. Vagy mégis??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!