Véleményetek szerint mennyire fontos, hogy egy baba születésekor az anya és az apa házasok legyenek?
Nem az van lepontozva,aki házasságpárti,hanem az a házasságpárti aki elítéli a nemházasokat...
Én erősen házasságpárti vagyok,mégis majd csak a baba születését KÖVETŐEN fogunk megesküdni.Majd valamikor 2-3 évvel utána kb.
Mi számít törvényes családnak?
Nekünk az isteni törvények fontosabbak, ezért nekünk csak egyházi esküvőnk volt. tehát jogilag hajadon vagyok, és kellett apasági nyilatkozat. Állam bácsi minket nem érdekel, Isten színe előtt törvényes család vagyunk.
Szóval: nem számít a papír szerintem.
Szerintem az a korlátolt, aki nem tudja elfogadni, hogy másnak is van véleménye, ami esetleg eltér az övétől.
Néha azt érzem, hogy lenézik azokat, akik nem házasok. Én nem nézek le senkit. Mindenki úgy él, ahogy ő jónak gondolja. Ahogy én látom sokan már az esküvő előtt csak szenvednek a kapcsolatban, aztán összeházasodnak a családi nyomásra, meg hát ez a hagyomány. És a vége persze a válás.
mi nem vagyunk házasok, és terveim szerint nem is leszünk. csak azért nem fogok házasodni, hogy a gyermekünk "családba" szülessen. az, hogy a páromnak alá kell írnia néhány papírt, ha babánk születik? na bumm. az legyen a legnagyobb baja az életben...
láttam már olyan csúnya válásokat, hogy csak na.. ehhez nekem nem lenne se pénzem, se energiám.
3 batyam mar megszuletett, a szuleim meg hazasok nem voltak, majd mielott en megszulettem volna, ossze hazasodtak. Nem ereztem kivetelesnek magam, hogy en hazassagban szulettem. Semmi nagy dolog nem volt meg az eletemben, azert mert hazassagban szulettem.
Szoval a papir nem hataroz.
32/N
Én nem ítélem el azt, aki házasságon kívül vállal babát. De sajnos barátikörben tapasztaltuk meg milyen egy válási hercehurca így és milyen úgy. Persze, mindenki úgy indul neki a közös életnek, hogy holtodiglan-holtomiglan, de aztán jönnek a hétköznapok és sajnos egyre kevesebb ember képes felülkerekedni a nehézségeken, kulturáltan megoldani a konfliktusokat.
Váláskor pedig házasoknál feket-fehér jogok kötelezettségek vannak,még, ha fújnak is egymásra, a jog tisztázza a helyzetet. Együttéléskor erre kevesebb a lehetőség, szinte szabad a hajtépés. Ezek sajnos tények.
Tudom,hogy enm mindenki válik csúnyán, SZERENCSÉRE!!! de ezzel is számolni kell,sajnos-sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!