Hány évesen kezdtetek el dolgozni és mikor költöztetek el a szüleitektől? (Hány évesen és mennyire rá, hogy dolgozni kezdtetek? )
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 13:21
11/16 anonim válasza:
19 évesen költöztem el, szüleim kifizették az első havi albérlet árát, aztán rá pár hétre kezdtem dolgozni és azóta én állom, meg tanulok is, de még besegítenek.
20/L
12/16 anonim válasza:
18 évesen költöztem, 22 éves koromig egyetemre jártam, közben nyáron dolgozgattam. 23 évesen költöztem külföldre, dolgozom, albérletben élek.
13/16 anonim válasza:
21évesen kezdtem el dolgozni. 22 évesen költöztem el
14/16 zabmester válasza:
19 évesen kezdtem komolyan dolgozni, akkor is költöztem el - pontosabban, ahhoz, hogy tudjak dolgozni, el kellett költöznöm, mert otthon nem találtam munkát.
15/16 anonim válasza:
18 évesen kezdtem dolgozni, 24 évesen költöztünk össze a párommal.
16/16 anonim válasza:
21 évesen kezdtem dolgozni, főiskola mellett. 24 évesen költöztem el otthonról.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!