Hogyan beszéljem ezt meg anyámmal?
19-edik:Azt hiszem pontosan ilyen egy pénzmániás barom kommentje.Könyörgöm,tudom h nehéz az élet,és rezsi meg stb.Attól még nem vagyok hülye f*szfej,aki csak sír a barátai miatt...kíváncsi lennék rád,meg a kis világodra.Amúgy meg már Angliából írok.Kiköltöztünk :)
És tényleg nagyon jó itt..Egy évet nem kell suliba járnom,hogy addig angolul tanuljak.Most havonta 1 hetet angolozással töltök (na de az kőkemény napi 12 órás angol,pár perces szünetekkel)
És érdekes anglia,de tetszik.Egyébként furcsa hogy ennyi pénzünk van.Valamelyik nap sétálunk a plázában,és anyám azt mondja:Fiam,szeretnél egy MacBook-ot?Erre zsebből megkaptam.Nagyon állat így az élet.Minden nap mozi stb:DD
Télleg nem bántam meg,pedig mennyit sopánkodtam :DD
Lehet pénzmániás barom vagyok,de azért jól esik,hogy anyud csak így zsebből odatol neked egy Mac-et.Nem igaz?
Mondtam én neked,van már tapasztalatom nem ma kezdtem.Figyeld meg ha hazajössz és elmész majd a Hajógyárira bulizni mennyi kis ribit fogsz megdöngetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!