11/15 anonim válasza:
Akiket szeretnél. Jobb helyeken egyébként sem a rokonok közül vannak kiválasztva a keresztszülők.
12/15 okoska31 válasza:
ha van tesód, akkor is lehet bárki.
minimális feltétel, hogy katolikus legyen...
13/15 anonim válasza:
A ***** legyen katolikus az he devla legyen az a feltétel szeressen boxolni lopni hazudni az a feltétel
14/15 anonim válasza:
Én pont nem szeretném h a tesóm vagy a párom testvére legyen. Nem akarok "megduplázott" rokoni kapcsolatokat, a tesóm és a sógornőm úgyis nagynéni lesz, bármikor láthatják, szeretgethetik. Ezzel szemben vannak olyan barátaink akiket családtagnak tekintünk. Ők lesznek majd a keresztszülők:)
15/15 anonim válasza:
Nekem pl.csak papíron van keresztszülőm. Elsőáldozás előtt lettem megkeresztelve. Rajtam kívül még hárman keresztelkedtek akkor, de nekik sem volt ott keresztszülő, csak papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!