2/15 Jégtánc válasza:
Akiket szeretnétek.Nincs rokoni kapcsolathoz kötve
3/15 anonim válasza:
Bárki, uncsitesó, legjobb barát, akit választasz...
4/15 anonim válasza:
Az én keresztfiam szülei a legjobb barátaink.. pedig van 2-2 testvérük is (anyának is apának is) mégis az első gyerek keresztszülei mi lettünk, amire nagyon büszke vagyok immár 16. éve :)
5/15 anonim válasza:
Barátok, unokatestvérek, az apai testvérei. Akárki.
Én is úgy vagyok keresztszülő, hogy az anyának és az apának is van testvére, mégis engem, távoli rokont választottak.
6/15 anonim válasza:
Az első babám keresztszülője a legjobb barátnőm lesz, pedig van két tesóm :)
7/15 anonim válasza:
Nekem nincs olyan barátom, akinek rokonok lennének a keresztszülei, és amikor a nagybátyám anyut kérte fel a lánya keresztanyjának, nem értettem, hogy minek? Úgyis a nagynénje.
8/15 anonim válasza:
had legyek mán éne ! kitanitom a kölköt he !
9/15 anonim válasza:
Keresztszülőnek testvért, unokatestvért, barátot szokás választani, olyant akire támaszkodhatna a gyermek akkor is, ha szülei elhaláloznának.
10/15 anonim válasza:
Az én nagybátyámat egy idegen néni tartotta a keresztvíz alá, mivel távol költöztek a mamáék az otthontól így senki nem volt aki szóba jöhet, egy arra járó idős nénit megkértek és ennyi. Szóval tényleg bárki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!