Most őszintén! Normális ez a szülő részéről, hogy miközben tornázok "kukucskálnak" az ajtó ablakán keresztül és röhögnek?
Nálam is hasonlóan csinálják, én a humorosabb oldaláról vettem és egyrészt nem piszkáltak utána, másrészt kedvet is kaptak egy kicsit a mozgáshoz. :)
Segít ha egy kicsit könnyedebben fogod fel! :)
Én egész életemben a tükör előtt táncoltam :). Engem is mindig kinevettek, főleg a tesóm. Azt hitték, totál bolond vagyok, mert egyedül táncoltam, produkáltam magam a tükör előtt.
Így visszagondolva, tök egyértelmű. Imádtam és imádok táncolni, és ott rontottam el, hogy nem jártam táncsuliba. Ott nem nevetett ki volna senki. De csak otthon csináltam, ott meg én voltam a hülyegyerek, aki a tükörnek táncol...
Aztán 25 évesen beleszerettem a Zumbába, rájöttem, mennyire hiányzott a rendszeres tánc az életemből :). Elvégeztem az oktatóit. Persze itt is kaptam a megjegyzéseket, hogy óóó persze, majd én fogok Zumbát tartani, ők tudják, hogy abba fogom hagyni pár hónap után. Érdekes módon már 2 éve oktatok nagy sikerrel :), és imádom! És minden második új vendégem, aki ellátogat az hozzám, óra után megjegyzi, hogy "Azta de baromi jó mozgásod van! Tanultál táncolni?" Én meg csak vigyorgok, hogy nem, csak a tükörnek ráztam 20 éven át :D
Szóval nehogy feladd! Mindenki tehet egy szívességet neked ;)
Nem normális dolog, ritka nagy bunkó taplóság, könnyen kialakulhat frusztráció az "áldozatban".
Én egy sötétítőt tennék az ajtóra, vagy egy jó nagy posztert , hogy ne lehessen belátni és zárnám az ajtót kulcssal, elvileg legyen neked is privát szférád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!