Ez természetes? Szeret (mint családtagot) vagy tetszem neki?
Figyelt kérdés
A sógorom-amikor családi összejövetelek vannak-mikor búcsúzunk vagy üdvözöljük egymást,akkor mindig megfogja vagy végigsimitja a kezét a vállamon(mikor puszit ad).Úgy érzem a szemem sarkából,hogy néha engem néz.Ez csak közvetlenség?2009. szept. 7. 18:06
11/17 anonim válasza:
Ez egy játék férfi és nő között, aminek kb. itt vége is van, hiszen neked férjed, neki felesége van, de ettől még egyikőtök sem vak, tetszetek egymásnak, ez van. Kísértés ez, ami a saját házasságotok erejét teszi próbára. Kár lenne ebbe beavatni mást, mert abból előbb-utóbb úgy is csak pletyka lesz, jól felnagyítva.
12/17 anonim válasza:
A nőknek jó a megérzésük. Ha úgy érzed, hogy tetszel neki, akkor ez úgy is van, szerintem.
13/17 anonim válasza:
Szerintem pedig sok nő felnagyítja a jeleket mert tetszeni akar...
14/17 anonim válasza:
Neked is tetszik, mint férfi? Mert akkor nagyon veszélyes a dolog.
15/17 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak és a családodnak,ne játssz a tűzzel.Ha kölcsönös a vonzalom,és lesz belőle valami köztetek,abból óriási családi perpatvar lehet.Nem éri meg hidd el.
16/17 A kérdező kommentje:
Félreértettetek.én a férjemet szeretem,soha nem csalnám meg.csak számomra furcsa a szituáció
2010. júl. 7. 13:45
17/17 anonim válasza:
Akkor ne törődj vele. A megérzésem azt súgja, hogy a megérzésed jó. Ezt érzi az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!