Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez természetes? Szeret (mint...

Ez természetes? Szeret (mint családtagot) vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés
A sógorom-amikor családi összejövetelek vannak-mikor búcsúzunk vagy üdvözöljük egymást,akkor mindig megfogja vagy végigsimitja a kezét a vállamon(mikor puszit ad).Úgy érzem a szemem sarkából,hogy néha engem néz.Ez csak közvetlenség?
2009. szept. 7. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%

Hány éves vagy? A sógorod nős? Más nőrokonnal is ezt teszi?

Sajnos lehetséges, hogy tényleg tetszel neki, nem csak közvetlen.

2009. szept. 7. 18:17
 2/17 A kérdező kommentje:
27 vagyok.A sógorom nős,van két gyereke is.Én azt vettem észre,hogy csak velem ilyen.Pont vmelyik nap volt az is,hogy éreztem,hogy néz,amikor előtte elmentem.Én nem szoktam rá nézni,de érzem a tekintetét.
2009. szept. 7. 18:22
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérj meg valakit, hogy figyelje ő is a viselkedését. És te is lehetsz vele hideg, távolságtartó. Hátha így észreveszi magát.
2009. szept. 7. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én is mindig megfogom annak a vállát, akinek épp puszit adok.
2009. szept. 7. 18:30
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Én is, de nem simogatom.
2009. szept. 7. 18:35
 6/17 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem,mert a másik sógorom nem ilyen.Lehet,hogy csak hozzá képest más?Volt úgy,ha beteg voltam,akkor felhivta a férjem,rólam is kérdezősködött,de burkoltan.
2009. szept. 7. 18:36
 7/17 A kérdező kommentje:
lehet,hogy megfogadom ez egyik kedves válaszoló tanácsát is.de akkor örülök,hogy ilyen sógorom van,aki ennyire szeret,mint családagot
2009. szept. 7. 18:38
 8/17 A kérdező kommentje:
ha már itt tartunk,akkor volt olyan,hogy erősen megszoritotta a karomat fenn....nem tudom
2009. szept. 7. 18:39
 9/17 anonim ***** válasza:
nem mindegy? természetesen nem, de amíg nem kezdd ki veled nyíltan hagyd a fenébe, mert még a végén neked lesz bajod belőle, hogy kevered azt a bizonyost...
2009. szept. 9. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
Ne haragudj, de ezt a dolgot egy 27 éves asszony kapásból érzi. Ha neked ez kellemetlen, mondd el neki viccesen, de ha nem, akkor éreztesd vele. Lehet, hogy csak nyulat akar lőni házilag. Nem rossz dolog az. Igaz, én pasi vagyok..
2010. júl. 6. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!