Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el otthon hogy...

Hogy mondjam el otthon hogy fegyelmi tárgyalásom lesz?

Figyelt kérdés
15éves kollegista fiú vagyok,egy neves gimibe járok és egy váratlan razzia során találtak az utazótáskámban egy doboz cigit.(Már december óta leszoktam csak benne maradt és elég szívás így lebukni:D).Haza kellett jönnöm mert tüdőgyulladásom van és apám tök kedves velem és persze anyám is.Kiszolgálnak meg minden. 9éves korom óta cigiztem de sosem sejtették volna mert elég elővigyázatos voltam mindig.Apámat ha kérdezik csak ennyit mond:"Az én fiam még a cigi füstöt is utálja".Nagyon nehéz.Még jövő héten is otthon vagyok de jövőhéten valószínűleg jön a határozat és nem akarom hogy abból tudják meg.Még annyit hogy apám elég maradi keménykezű, szigorú ember. Ha valami tippet mondanátok megköszönném.
2013. febr. 16. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ui.: en is jonevu suliba jartam, nalunk is buktak be nehanyan, fegyelmi is volt. Ki nem rugtak senkit, felfuggesztettet kaptak es megvontak a kimenojuket a koliban. Ott volt a suli es a koli neveleotestulete(suli eseteben termeszetesen nem mind a 100 an:)) es a szulok is. Eloszor telefonon, majd irasban is ertesitettek oket. Nalunk jo fejek voltak, mert megkerdeztek a diakokat, hogy szoltak-e mar, vagy szeretnek, ha kozvetlenul az intezmenytol tudnak meg

Utolso voltam

2013. febr. 17. 13:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Én annak ordítanám le a fejét, aki belenyúl a fiam táskájába. Vagy bemennék, felkapnám a tanár táskáját, belenéznék és belekötnék abba, ami benne van, aztán merjen felháborodni. Különben meg rájöhetnének már a felnőttek, hogy nem dohányozna a tizenévesek 90%-a, ha ők nem csinálnák körülötte ezt a hisztériát, hogy tilos...
2013. febr. 18. 11:11
 13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat már összeraktam hogy mondom el.köszönöm hogy ilyen segítőkészek voltatok.
2013. febr. 18. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is azt mondd, hogy találtad és kipróbáltad.

Bazz a Petőfi ilyen durva? Fontolgattam, hogy odamegyek de mivel cigizek így már nem.. Komolyan, hogy lehet valakinek egy doboz cigi miatt fegyelmit adni?!..-.-

2013. febr. 22. 15:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Elmondtad-é?
2013. febr. 22. 16:44
 16/18 A kérdező kommentje:
anyunak igen apunak vasárnap tervezem.hát anyu szinte kinevetett.mást vártam.de apu...
2013. febr. 22. 17:03
 17/18 anonim válasza:

Amikor 9.-es voltam, elsős a középiskolában akkor nekem is volt fegyelmi tárgyalásom. Belekeveredtem egy elég rossz dologba. A lényeg az, hogy nálunk úgy volt, hogy még aznap értesítették a szülőket, hogy mi volt, ugye a tettes gyerekek szüleit. Nálam ezért is volt kellemetlen a dolog, iskola végére, amikorra végéztem, anya már tudta is. Ennek már 3 éve, már végzős vagyok. Túléltem.

Csak még annyit, hogy nálam nem cigaretta rajtakapás volt az ok, hanem az, hogy, gyakorlatilag felgyújtották a tantermet szünetben..

2013. febr. 23. 00:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Mit szólt apzkád?
2018. jún. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!