Hogy mondjam el otthon hogy fegyelmi tárgyalásom lesz?
Ui.: en is jonevu suliba jartam, nalunk is buktak be nehanyan, fegyelmi is volt. Ki nem rugtak senkit, felfuggesztettet kaptak es megvontak a kimenojuket a koliban. Ott volt a suli es a koli neveleotestulete(suli eseteben termeszetesen nem mind a 100 an:)) es a szulok is. Eloszor telefonon, majd irasban is ertesitettek oket. Nalunk jo fejek voltak, mert megkerdeztek a diakokat, hogy szoltak-e mar, vagy szeretnek, ha kozvetlenul az intezmenytol tudnak meg
Utolso voltam
Szerintem is azt mondd, hogy találtad és kipróbáltad.
Bazz a Petőfi ilyen durva? Fontolgattam, hogy odamegyek de mivel cigizek így már nem.. Komolyan, hogy lehet valakinek egy doboz cigi miatt fegyelmit adni?!..-.-
Amikor 9.-es voltam, elsős a középiskolában akkor nekem is volt fegyelmi tárgyalásom. Belekeveredtem egy elég rossz dologba. A lényeg az, hogy nálunk úgy volt, hogy még aznap értesítették a szülőket, hogy mi volt, ugye a tettes gyerekek szüleit. Nálam ezért is volt kellemetlen a dolog, iskola végére, amikorra végéztem, anya már tudta is. Ennek már 3 éve, már végzős vagyok. Túléltem.
Csak még annyit, hogy nálam nem cigaretta rajtakapás volt az ok, hanem az, hogy, gyakorlatilag felgyújtották a tantermet szünetben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!