Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak otthon szorongok?

Miért csak otthon szorongok?

Figyelt kérdés
Szorongásos problémáim vannak,folyton feszült vagyok és küszködök a negatív gondolataim ellen,viszont csak akkor,amikor otthon vagyok.Máshol,út közben,bkv-n,vagy a suliban,vagy meló közben viszont teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok.Erre most jöttem rá,ebben a pillanatban.Viszont amikor otthon vagyok,akkor sem szorongok mindig,csak ha a szüleim is itthon vannak,főleg apám,mert vele jövök ki a legkevésbé.Amikor hazajönnek,alig várom,hogy elmenjenek,mert egy börtönben érzem magam.Már sok viszály volt közöttünk és végleg megromlott velük a kapcsolatom.23 éves vagyok,lassan el fogok költözni,kirepülök és már nem is érdekel,hogy megoldjam a köztünk lévő problémákat,mert esélytelen,mivel mindenki a maga igazát szajkózza.Addig is hogy bírjam ki,hogy ne legyenek negatív gondolataim,amikor itthon vannak a szüleim?Olyankor mindig szörnyen érzem magam.Bezárkózok a szobámba és csak kattogok.És azt ne is javasoljátok,hogy beszélgessek velük,mert képtelenség.Jobb esetben egy halálig tartó mészárlás lesz belőle,mert minden bajukat rám zúdítják.

2013. febr. 15. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem minél előbb próbálj meg elköltözni.

addig is ha tudod a napi beosztásukat próbálj úgy alkalmazkodni hogy keveset találkozz velük. ez 23 évesen nem lesz nehéz. engem ennyi idősen a szüleim alig láttak. mindig jöttem mentem

2013. febr. 15. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, hogy el tudsz költözni!Én anyámmal vagyok hasonlóan, csak nekem még nincs lehetőségem lelépni, manapság akinek nem tolják a lakást a feneke alá, az megnézheti magát.Ne a szüleidre gondolj, inkább gondolj örömmel arra, milyen jó lesz, ha végre megszabadulsz otthonról.
2013. febr. 15. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!