Anyós nélkül sehova?
Figyelt kérdés
Anyós kijelentette, h ha megyünk kirándulni hétvégén, ők is szívesen velünk jönnének (enyhe célzás formájában). Ezek után (a következményektől tartva) inkább azt javasoltam a páromnak, h maradjunk itthon, pedig szívesen elmentem volna valahova, mert szép idő volt. Ültünk itthon. Párom nem akart cirkuszt a mamától. Mi ilyen esetben a teendő? Ha velük nem megyünk, sehogy se mehetünk?2009. szept. 7. 16:34
21/24 anonim válasza:
mondd, hogy a temetőbe mentek, de visszafelé be kell ugranotok egy haverhoz a horgászfelszerelért elhozni, úgyhogy a visszaúton ő már nem fér be az autóba.
22/24 anonim válasza:
Nyugodtan elmehettek bárhová az anyós nélkül. Ki ő hogy neki mindenről tudnia kell? Nem értem, miért érzitek egyátalán magatok rosszul amiatt hogy nem hívjátok el. Menjetek és majd veszi a lapot.
23/24 anonim válasza:
én azt mondtam volna erre az "enyhe" célzásra, hogy de mi ketten szeretnénk menni. ezen nem lehet megsértődni, ha meg is sértődik akkor hülye, már megbocsáss.
24/24 anonim válasza:
Nálunk is ez a szitu. Nekem a szomszédom az anyósom. Ő azt szeretné, ha éjjel-nappal vele lennénk, de miután az ember családot alapít, ahhoz hogy kialakítsa a leendő gyerekeknek a fészket, ahhoz az kell, hogy egy biztos alapot, kapcsolatot alakíthasson ki a férjével. ehhez az kell, hogy sok közös programban legyen részetek, amiben nemcsak hogy az anyós, de a barátokat se célszerű bevonni, hisz kettőtök között az intimitás, az egymásra hangolódás nemcsak a szexben, de magában a kapcsolatban az együttélés során is meg kell hogy szülessen. Én megmondom őszintén, túlzottan mostanában nem szoktuk felvilágosítani őket, hova megyünk, ha kérdezik, ahogy az előttem szólók is ajánlották, kettesben mentek egyet kirándulni. És ha megkérdez netán, hogy miért? Mondd, mivel mindketten dolgozunk, legalább hétvégén szükségünk van arra, hogy kettesben a szerelmünkkel legyünk. Ajánld nekik is, próbálják ki milyen fantasztikus. Nyilván rossz, ha egy kapcsolat már uncsi, de az övéké pont azért az, mert ne ápolják, ha ápolnák, nem kellenétek ti, hogy élénkítsétek azt! Szerintem se túl jó a túl gyakori együtt kirándulunk.És ahogy a mondatokból ítéltem, anyósod nagyon szeret célozgatni, azt tanácsolom, hogyha valamilyen mondta egy kicsit is böki a füledet, kérdezz rá, hogy ezt hogy értetted pontosan? mert nem érted! és szépen világosítsd fel, hogy neked van magánéleted, és egy kialakuló családod, amit ápoltok, férjed remélem melléd áll!!!! Ha pedig visszakérdez, ti mindig együtt akartok lenni? Akkor mondjátok, igen, mert szeretjük egymást,és élvezzük egymás társaságát. És én nyugodtan megmondanám, hova megyek, nem érdekelne, ha hisztizne, megkérdezném a fia hlében: mért any, ha ti mentek valahova kettesben, mi hisztériázunk? Nem. mert semmi közöm hozzá, mit csináltok, hova mentek, és ha én nem szólok bele a te dolgaidba, elvárom, hogy te se szólj az enyémbe, elvárom hogy et a tiszteletet te is megadd nekem, amit én megadok neked!!! ezt egyébként minden anyósnak üzenem. Tudom, hogy a gyereked mindig a gyereked lesz, csak felnőtt már, és nem tartozik anyucinak beszámolóval!!!!! Ahogy a felnőtt sem lóg rajta az anyján, és nem követeli tőle, hogy mért nem vittél el ide, mért nem vettél nekem ezt, mert már felnőtt vagyok, de még akkor gondoskodj rólam, úgy az anya se követelje azt, ami már rég nem ktuális. Itt a szülőnek változtatni kellene a szerepkörén, mert nem látja hogy más vizek járnak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!