Más 40 feletti férfi is ilyen passzív a szexben vagy csak az én férjem?
Egyszerűen nem bírom már, jó lenne valamilyen tanács/ötlet. Az a problémám, hogy 3 éve vagyunk házasok, van egy 44 éves férjem. Mindketten sokat dolgozunk, én ezenfelül rengeteget sportolok is, szóval nap végére hulla vagyok. Mégis Ő az, aki pár hónapja teljesen passzív, én megteszek neki bármit, Ő meg 10 perc után elalszik. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára részem egy jó együttlétben. Tele van a fiókom helyes fehérneműkkel, nagyon örül is neki, de nekem nem nyújt élvezetet, mert egy öreges összebújás, meg alvás lesz belőle a végén. Nem tudom, mit tegyek, de nekem már hiányzik a tűz. Ezt leszámítva minden oké, csodálatos a kapcsolatunk. Másnál is előfordul hasonló? Mit tettetek?
28/N
ma 12:10
Jön is...gusztustalan..
Folytatás:
Ha 60 éves lennél, legalább le tudnád írni, hogy a "barátnőm", és tisztában lennél a vessző fogalmával, mivel kisiskolás korodban úgy a kezedre vert volna a tanár pálcával ilyen helyesírásért, hogy fél hétig sírtál volna utána. Mivel ez nem történt meg, egyértelmű, hogy csak valami 14 éves kamuzós hüly@gyerek vagy.
Mire irigykednének te vén szar?
Majd ha ráérek akkor sajnállak!
Kitárod butaságod mindenki elé és ha valaki rámutat a dologra akkor meg hisztizel!
No ez az amitől a legkeményebb farkú pasas is a lepedőbe csavarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!