Minden rossz párkapcsolatnak egyforma a forgatókönyve?
"Létezik egyáltalán ilyen kapcsolat?????Vagy ezt csak sok nő bemeséli magának?Bocs,de nem volt előttem jó példa."
Létezik, én ilyenben élek 25 éve. De elismerem, nem túl gyakori.
bizony, létezik :)
persze, minimális súrlódások vannak, hiszen nincs 2 egyforma ember.
önálló, érett személyiségként kezeljük egymást, nem szabjuk meg, ki mikor mit csinálhat.
sajnos sokszor látom azt, hogy a bántalmazott lét kontraproduktív, tehát aki ezt látta otthon, az tudat alatt is ilyen kapcsolatba kerül a párjával.
meg kell tanulni önállóan létezni, és nem azért párt választani, hogy ő lesz a másik felem. persze fontos, h számíthass rá, de nem szabad, h függj tőle, akár anyagilag, akár érzelmileg.
engem még soha semelyik barátom nem ütött meg, pedig csináltam és mondtam cifra dolgokat. egyszerűen taszítanak a primitív, aluliskolázott egyének. szerencsére nem volt semmilyen közelebbi kapcsolatom ilyenekkel, mert én magam is olyan típus vagyok, akire az ilyen fajták nem buknak.
ne állj le primkó, ambíció nélküli taplókkal, akiknek egyetlen szórakozásuk az életben az, ha uralkodhatnak valakin. olyan erős, sikeres férfit keress, akinek elég önigazolást nyújtanak a szakmai sikerei, otthon nem kényszerül játszani a "ki-ha-én-nem" stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!