Mit tudnék tenni, hogy ne tudja elvinni?
Volt gyermek elhelyezés.
Második!!
Ajánlom olvasd el mégegyszer, és értelmezd!! Apuka folyton részeg!! Kocsmába vinné a fiam. Igen, annyira akar vele törödni, meg annyira látogatja, hogy a gyerek fél tőle!! Nem, nem tud róla gondoskodni. Én sokáig harcoltam azért, hogy foglalkozzon a fiunkkal. Sose volt eltiltva tőle. Egy évig le se szarta a gyereket. Most meg azt csinálja, hogyha nem viheti el, nem is jön hozzá. Egyszer elengedtem volna vele, de a gyerek sírt, remeget, én nem fogom ennek kitenni a fiam. Azt se értem milyen bosszuról beszélsz...
OFF: Hát ketteske neked annyi eszed nincs, mint egy marék molylepkének...
Nem vagy köteles odaadni neki.
Nézd, apám elhagyta anyukámat és eleinte próbálta megkerestetni a bírósággal, hogy lemondjon rólam(apám) és csak anyáé legyen a teljes felügyeletem joga, de az az idióta nem jött el soha a tárgyalásra. Ilyenkor automatikusan az anyáé a gyerek. (tudtommal) És hiába követelőzik, ha be tudod bizonyítani, hogy a gyereked fél tőle és iszik, ilyesmi akkor a bíróságon is neked ítélik a gyereket.
Egxáltalán fenyegetőzött, hogy elviszi, vagy ilyesmi? Vagy csak félsz?
Igen, mondogatja, hogy majd elviszi hétvégére, meg elmennek horgászni, na ettől is a frász kerülget, hogy víz közelbe viszi. :(
Erre még nem gondoltam, köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!