Ti mit szólnátok, ha a barátnőtöknek bejönne az apátok? Elleneznétek?
Már leírtam, hogy nem fogok semmit tenni. Mert félek, hogy a barátnőm is így gondolkodik, mint az átlag. és nem éri meg.
Csak az háborít fel ahogy rám támadt mindenki! Mintha egy k. vagy perverz lennék, csak a gondolat miatt. Azt sem írtam, hogy egy éjszakás kalandot akarok vele.
Mert ha nem fekszel le a barátnőd apjával az besavanyodás? :)
Amúgy meg minek kérdezel a véleményt ha nem vagy kíváncsi a kritikákra?
Mert kíváncsi voltam véleményekre! Nem arra, hogy k.rvázzatok, betegnek tituláljatok.
ÉRZED A KÜLÖNBSÉGET????
Mit írtam teljesen más kategória az ő apja és az én apám. Nem hiszem hogy bármelyik barátnőm arra vágyik hogy munka utána leüljenek a tv elé, sörrel a kezükben. De ha igen, érdeklődve figyelném, hogy mi sül ki ebből az egészből :)
A lényeg, hogy nem tudom összehasonlítani.
Ok, de ha valamilyen oknál fogva az egyik b.nőd belezúgna, vagy apud kevésbé lenne sörhasú és kopasz.
Ha én nyomulnék rá valamelyik haverom jó karban lévő anyjára 100% hogy évekig ezen röhögne mindenki.
Ha az én barátnőim közül valaki rámozdulna az apámra, amellett, hogy többet nem lenne a barátom és megszakítanék vele mindenféle kapcsolatot, jól ki is osztanám, talán még fel is pofoznám, hogy térjen észhez!
Nem azzal van a probléma kérdező, hogy idősebb pasi tetszett meg, nem te lennél az első akinek 10-20 évvel idősebb párja lenne. Hanem magával azzal, hogy barátok apja tabu! Kész, nem, gondolatban sem, sehogy sem!
Keress másik férfit, akire gondolkodás nélkül rástartolhatsz, mert nem a barátnőd apja, nincs felesége, nincs családja stb. :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!