Ti mit szólnátok, ha a barátnőtöknek bejönne az apátok? Elleneznétek?
Figyelj! Ez halott ötlet, vagy a pasit felejtsd el vagy a barátnődet meg az albérletet. Te is nő vagy tudhatnád, hogy nincs pardon.
Én is gyaláználak ha rámozdulnál az apámra, kb képen hánynálak, de nem részletezném tovább.
Na jó, mindegy. Feladom. Nem látom miért lenne beteges, nem normális két felnőtt ember kapcsolata. Ennyire még barátnőmtől sem vártam, hogy kiakadjon :)
De ha ez az általános vélekedés, akkor inkább hanyagolom. És ha jön inkább elmegyek, hogy elfelejtsem ezt a vonzalmat.
"Feladom." - Egy GyK-s kérdés kiírása után 15 perccel! Az őszinte szerelem útjába álltunk emberek!
"Nem látom miért lenne beteges, nem normális két felnőtt ember kapcsolata." - Nem az. Csak itt nem teljesülnek a feltételek.
"Ennyire még barátnőmtől sem vártam, hogy kiakadjon." - Ha nagyon jó barátok vagytok, akkor olyan, mint te, és talán még tippeket is ad! Próba szerencse!
"És ha jön inkább elmegyek, hogy elfelejtsem ezt a vonzalmat." - Mert ha ott maradsz, a nagyon szexi 42-es simán elcsábít! Hiszen annnnnnyira jóóó pasi... húúú!
És ezek után kérdezzük meg magunktól, miért is van annyi tönkrement kapcsolat, válás, kevés gyerek, szomorú sors a világon! Se értékek, se tervek, se erkölcsök. Csak a lyuk és a párja!
16
Ha te egy megkeseredett nő vagy, ne rajtam éld ki légy szíves. 24 évesen nem akarok házasságot, gyereket. Még nem nekem való! Majd úgy 10 év múlva kb. Ha találtam valakit aki normális. Azért van ennyi válás, mert a sok h.lye rögtön összeházasodik, és 1 éves kapcsolat után gyereket vállal, anélkül, hogy ismernék egymást. Meg is érdemli az összes.
Ezért van. Nem azért mert egy 24 éves nőnek megtetszett egy tőle idősebb pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!