Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a 22 éves...

Mit szólnál ha a 22 éves lányod egy 34 éves férfival állitana haza?

Figyelt kérdés
Csak egy kérdés. Fiatalok is válaszolhatnak, kiváncsi vagyok minden véleményre. Sok ez?

2013. febr. 11. 19:41
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok és 36 éves a párom. Együtt lakunk 2 éve. És nem vesszük észre a korkülönbséget és mások sem. Szerintem nincs ok az aggodalomra.
2013. febr. 11. 21:44
 22/33 anonim ***** válasza:

Szintén 22 és szintén 36. :)

Nem a korkülönbség a gond.

2013. febr. 11. 22:57
 23/33 anonim ***** válasza:
Bemutatkoznék,és beszélgetnénk vele! 12év korkülönbség az semmi! Az anyai nagyszüleim között is pont ennyi a korkülönbség. 51évig voltak házasok nagyanyám haláláig(pedig ő volt a fiatalabb).
2013. febr. 11. 23:30
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem szólnék semmit, ellenben aggódnék,hogy ő mit szól majd, amikor 30 éves lesz, a legjobb időszakában, a fickó pedig már 50...

persze, tudom sokan azt mondanák, hogy ez nem gáz, meg a szerelem mindent legyőz...

Én magamról tudom, hogy azt nem bírnám.

Sejtelmem sincs, mégis mit akarhat egy 34 éves, érett gondolkodású férfi egy "kislánytól"... Dehát kinek hogy.

2013. febr. 12. 02:53
 25/33 anonim ***** válasza:
Annyira személyfüggő, hogy ki-kivel jön össze, hogy fölösleges általánosítani. Sőt, egy érettebb pasi bennem nagyobb bizalmat ébresztene, mint egy veszélykereső fiatal adrenalinbomba.
2013. febr. 12. 08:10
 26/33 anonim ***** válasza:

"Nem szólnék semmit, ellenben aggódnék,hogy ő mit szól majd, amikor 30 éves lesz, a legjobb időszakában, a fickó pedig már 50..."

30 és 42, azért nem mindegy! Ma már nem egy sportoló is van, aki ennyi idősen is még aktív, nehogy már öregember legyen valaki ennyi idősen!Teljesen egyénfüggő a dolog.

2013. febr. 12. 13:16
 27/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! elég aktiv a srác amúgy, jön megy, nem úgy néz ki mint aki készül a nyugdijas éveire
2013. febr. 12. 13:26
 28/33 anonim ***** válasza:

köszönöm a válaszokat! elég aktiv a srác amúgy, jön megy, nem úgy néz ki mint aki készül a nyugdijas éveire

Igen, mivel 34 éves. elmondanék neked valamit Kérdező! Nagyon nem tesz jót a fórumnak szerintem, hogy rengeteg 15-20 éves látogatja. Mivel az ő szemszögükből sokszor egy 30 éves vagy feletti ember már öregnek tűnik. Holott messze nem az! (És a legviccesebb a dologban az, hogy leírva sokuknak nagyon soknak tűnik, míg ha a való életben összetalálkoznak, simán elbeszélgethetnek és párkapcsolatra is lazán összejöhetnek.)

2013. febr. 12. 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
Mit tehetnék felnőtt nő, ha bele szólnék csak azt érném el hogy kalapot emel. Hagyni kell a szerelmeseket békében, és nem bele szólni a dolgaikba.
2013. febr. 12. 13:51
 30/33 anonim ***** válasza:
48%

Off leszek L-nézést!

Bakker gyerekek annyira misztifikált ez a korkérdés. Én 40 éves vagyok, idén áprilisban leszek 41 és ha hiszitek ha nem, belülről ugyanolyan embernek érzem magam, mint amikor 25-30 körül jártam. Én úgy érzem, hogy lelkiekben sem változtam semmit, beszélgetési témákban, érdeklődési körökben is ugyanaz az ember vagyok, többek szerint külsőleg sem változtam olyan nagyon sokat.

Persze ilyenkor pedomacinak tűnök, ha azt mondom, hogy a 20 év körüli csajokat nézem meg én is és nem a korban hozzám illő 35 fölötti és sajnos emiatt sokszor rettentően lestrapált nőket. De higgye el mindenki, hogy a kor az csak egy adat, semmi több. És engem inkább frusztrál, hogy az aránylag magasabb kor elvileg megkívánna, elvárna valamiféle viselkedés és öltözködésbeli formátumot, amit amúgy meg nem érzek a magaménak.

2013. febr. 12. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!