Párotok mennyire tolerálta a megváltozott testeteket szülés után?
Azért attól függ.
Ismerek olyat, akin 35 kg maradt, és egy 162 cm-es nő.
Szóval azért sajnálom őt, nem tehet a dologról, mert ő tényleg próbál tenni ellene, de a párját sem tudom okolni,akinek nem áll fel.
Kénytelen volt tolerálni, főleg, hogy részben ő tehet róla....:)
Egyébként meg a test megváltozása a terhesség és szülés velejárója. Igenis, tolerálja a legnagyobb mértékben! Az már más lapra tartozik, hogy mit tesz azért a nő, hogy idővel visszanyerje az eredeti alakját.
Nekem a 2. gyerek után maradt +3 kg deréktájon, amitől képtelen vagyok megszabadulni, de engem sokkal jobban zavar, mint őt.
Van egy baráti házaspár, ahol a férfi hozzáállását rendkívül szimpatikusnak találtam. Amikor az eredetileg vékony, magas felesége szülés után 1 évvel még mindig kb. 30 kg súlyfelesleget cipelt, azt mondta nekem egy beszélgetéskor: nem baj, így legfeljebb mindketten ilyen ducik maradunk (ő se kis darab). (Azóta visszaszerezte az alakját a felesége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!