Miért nem veszi észre egy családos apa, hogy nekem nem kell? Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
A nyári munkán ismertem meg, ő is ott dolgozott, bejelölt ismerősnek, azóta folyton zaklat. Nem jön be, mert 1. 30-on túl van, nekem a fiatalabb srácok tetszenek. 2. van gyereke, én meg nem fogok ilyen kapcsolatba belemenni. Barátkozni nem tud, mindig csak ostromol és már undorodom tőle szinte. Egyszer már letöröltem, azóta az email címemre irkál és nem száll le rólam, pedig tök normálisan elmondtam neki, hogy NEM akarok tőle semmit. Miért nem fogja fel felnőtt fejjel?2013. febr. 10. 17:04
11/15 anonim válasza:
Gmail-ben lehet a legkönnyebben letiltani. Ha nem hagyja abba, jelentsd fel, az ilyen beképzeli magának, hogy te vagy a párja, ha mással találkozol, az neki megcsalás. Hirességeket is szoktak így zaklatni. Eddig csak nevetséges, de ha bekattan, veszélyessé válhat. Nem normális, az biztos.
12/15 anonim válasza:
Milyen gyakran ír, napi hányat?
Kb. hány százalékát válaszolod meg a maileknek?
Írtál már olyan elutasítást neki, mint amit én példáztam?
13/15 anonim válasza:
Gmailben settings-->filters-->create new-->from mezőbe a mailcíme --> create filter-->delete (vagy archive, ha gyűjtöd bizonyítéknak). Akit én tiltottam így le, az innentől naponta csinált egy új mailcímet, de ment arra is a filter. Dettó ugyanez a helyzet volt, csak én huszonéves, ő negyvenes. De egy idő után leállt és nem láttam többet. Remélem, a tiéd is abbahagyja.
14/15 anonim válasza:
Véletlenül nem kaposvári ez a kedves illető??
Kísértetiesen emlékeztet egy korábbi üldözőmre...
Én egyszerűen válasz nélkül hagytam, a leveleit meg spamba irányítottam, és gondolom megunta egy idő után, de igaziból nem tudom, nem szoktam a levélszemetet nézni.
15/15 anonim válasza:
Nyáron engem is mindig zaklatott egy alkesz,aki már jóval 40 fölött volt.Én szóltam apámnak,hogy rendezze le és azóta békén hagy.Tedd te is ezt.Egy 18 éves lánytól nem fog megijedni,de egy saját súlycsoportjában lévő férfivel nem mer szórakozni.Gyáva ember az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!