Miért nem veszi észre egy családos apa, hogy nekem nem kell? Mit lehet vele kezdeni?
Az email: tiltsd le az email-címélt a spamszűrővel.
Nagyon erőszakos, de ha megtudja a felesége, bújna az ágy alá. Az ilyen nagy csajozós "családapák" a leggyávábbak, ha lebuknak.
Kérdem újra: milyen gyakran ír és miket csinál MÉG a mailíráson felül?
Kb. hány százalékát válaszolod meg a maileknek?
Egyébként be lehet állítani, hogy az arról a címről érkező leveleket azonnal törölje a gép. Mielőtt ezt megteszed, egy határozott elutasítást adj neki. Elég az is, hogy "nem viszonzom a vonzalmadat, nagyon rossz érzéseket keltenek bennem a leveleid, nem akarok veled kapcsolatot tartani, nem szeretnék többet kommunikálni sem, kérlek, ne keress meg többet ezügyben."
Ha mégse hagyja abba, akkor letiltanám.
Ezeket csinálja, hogy írogat, meg lementette a képeimet és azokat nézegeti..
Megpróbálom beállítani, hogy ne tudjon írni, bár erre még nem is gondoltam, vagyis nem tudtam, hogy a gmailen lehet ilyet.. De maga az, hogy tudja, hova járok suliba, meg táncra, meg van rólam egy csomó képe önmagában is gáz.
ne válaszolj egyik levélre sem. gyűjtsd össze szépen, nyomtasd ki, és vidd el a sündőrségre. tényleg fontos, h ne reagálj a megkereséseire, mert így valósulhat meg a zaklatás fogalma, ami miatt akár el is marasztalhatják.
nekem már volt hasonló ügyem, és a rendőrség azzal utasított el, h mivel válaszoltam a zaklatónak, így nem tudnak vele mit kezdeni. pedig le akartam koptatni azt a szemetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!