Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt bőgök a számítógép előtt....

Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?

Figyelt kérdés

Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.

Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.

Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)

Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.

Ez most így rendben van?

2009. szept. 5. 22:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
96%
Ez a toldozás foltozás technika. Mikor süt a nőből,hogy boldogtalan. De azért még toljuk a felelősséget,nehogy merjünk lépni mert akkor talán boldog leszek á dehogy nincs rá szükségem.
2009. szept. 5. 23:37
 32/50 anonim ***** válasza:
50%
Te, nem vagy Te terhes? Azok ilyen sírósak!
2009. szept. 5. 23:37
 33/50 anonim ***** válasza:
88%

23:37 nincs igaza feltétlenül. A boldogság bennünk van, ha kilépünk egy problémából, meg se próbáljuk megoldani, csak otthagggyuk, máskor, mással ugyan azzal fogunk szembesülni. Ugyan azzal a bajjal. Ha nem tanuljuk meg kezelni.

Ha menthetetlen a helyzet, akkor hagyni kell! De nem lehet minden TÁNYÉRCSÖRRENÉnél felugrálni!

Neve is mutatja.

2009. szept. 5. 23:41
 34/50 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes. Többet nem is szeretnék lenni. Van egy gyönyörű kisfiam 3 éves.

És én még mindig túl naívan a dolgokhoz 35 évesen.

2009. szept. 5. 23:44
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így van. Kilép a kapcsolatból akkor a pasinak egyből fontos lessz. Ez így szokott lenni. Ekkor kapnak a fejükhöz. De hogy lehet valaki úgy boldog,ha érzi valami nem oké a párommal? Hogy tudnak úgy csókolózni, szerelmeskedni,ha nincs az a láng? Mert ha nincs az a láng a férfi és nő között az kúrás,smárolás.Sokan észreveszik a halott kapcsolatot de nem mernek a bizonytalanba vágni.Én sok sikert kívánok neked,és remélem BOLDOG leszel vagy ő melette (sok formálás után) vagy mással.
2009. szept. 5. 23:49
 36/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. szept. 5. 23:53
 37/50 anonim ***** válasza:
94%
Adjatok már egy esélyt ennek a férfinak! Attól hogy egyszer buta volt, még lehet , hogy ő az álompasi!
2009. szept. 5. 23:53
 38/50 A kérdező kommentje:

Nagyon sok gondolatot indítottál meg te is bennem.

Neked is köszönöm

2009. szept. 5. 23:59
 39/50 anonim ***** válasza:
96%

Hát első reagálás az lenne, hogy a férjed büdös paraszt.

A második reagálás ill kérdés, hogy először van ez, vagy gyakori?

Ha most először történt, vagy nagyon ritkán, akkor elnézhető. Valszeg vmiért ideges volt vagy ilyesmi, beszéld meg vele.

Ha viszont alapfokon ilyen beállítottságú akkor ott gáz van. Bnőm apja ilyen, csak ő minden nap minden percben. egy undorító alak. Múltkor rávette bnőm anyját(párját), hogy csináljon neki pirítóst. Kb 10percig csinálták, azt végígóbágatta, hogy mennyire lassúak, hol vannak már, és hidegen oda ne merjék vinni mert úgy nem kell, emg ő már 10x megcsinálta volna, stb. Este nekiáll mindíg játszani a gépén, azt akkor mindenkinek azt kell hallgatnia ahogy ugat meg ordibál. Ha viszont ő aludna, akkor ezerszer elmondja, hogy levegőt is csak kint merjenek venni meg csönd, stb. ez parasztság meg önzőség.

Ha túlságosan elkéyneztetsz vkit aki hajlamos ilyen irányba menni, akkor ott gondok lesznek.

nah mind1, szal ha először votl ez, akkor beszélj vele, h megbántott, stb. azt valszeg helyrejön a dolog.

2009. szept. 6. 00:03
 40/50 anonim ***** válasza:
67%
Én zsebrevágtam volna a kést, úgy, hogy ne lássa, ráöntöttem volna a savanyúságot az arcára, majd kikapcsoltam volna a tévét. Ha megtámad a poharat a lábfejére, hogy eltörjön (a pohár), majd ha nem nyugszik meg, késsel a kézben irány a szomszéd. Nem viccelek, hogy mehettél hozzá ilyenhez?
2009. szept. 6. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!