Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?
Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.
Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.
Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)
Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.
Ez most így rendben van?
23:37 nincs igaza feltétlenül. A boldogság bennünk van, ha kilépünk egy problémából, meg se próbáljuk megoldani, csak otthagggyuk, máskor, mással ugyan azzal fogunk szembesülni. Ugyan azzal a bajjal. Ha nem tanuljuk meg kezelni.
Ha menthetetlen a helyzet, akkor hagyni kell! De nem lehet minden TÁNYÉRCSÖRRENÉnél felugrálni!
Neve is mutatja.
Nem vagyok terhes. Többet nem is szeretnék lenni. Van egy gyönyörű kisfiam 3 éves.
És én még mindig túl naívan a dolgokhoz 35 évesen.
Nagyon sok gondolatot indítottál meg te is bennem.
Neked is köszönöm
Hát első reagálás az lenne, hogy a férjed büdös paraszt.
A második reagálás ill kérdés, hogy először van ez, vagy gyakori?
Ha most először történt, vagy nagyon ritkán, akkor elnézhető. Valszeg vmiért ideges volt vagy ilyesmi, beszéld meg vele.
Ha viszont alapfokon ilyen beállítottságú akkor ott gáz van. Bnőm apja ilyen, csak ő minden nap minden percben. egy undorító alak. Múltkor rávette bnőm anyját(párját), hogy csináljon neki pirítóst. Kb 10percig csinálták, azt végígóbágatta, hogy mennyire lassúak, hol vannak már, és hidegen oda ne merjék vinni mert úgy nem kell, emg ő már 10x megcsinálta volna, stb. Este nekiáll mindíg játszani a gépén, azt akkor mindenkinek azt kell hallgatnia ahogy ugat meg ordibál. Ha viszont ő aludna, akkor ezerszer elmondja, hogy levegőt is csak kint merjenek venni meg csönd, stb. ez parasztság meg önzőség.
Ha túlságosan elkéyneztetsz vkit aki hajlamos ilyen irányba menni, akkor ott gondok lesznek.
nah mind1, szal ha először votl ez, akkor beszélj vele, h megbántott, stb. azt valszeg helyrejön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!