Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?
Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.
Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.
Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)
Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.
Ez most így rendben van?
Nem beszéltem közben , ha ez volt a kérdésed. És ahogy letettem az evőeszközt a csörrent meg a tányér koppant.
Ilyen későn én már nem eszek, ő meg most jött haza a munkából. Ezért nincs közös evészet este.
Ne butáskodj már, elámít a sok kékharisnya!(erre lepontoz)
Egyszer rosszul szólt, és már párcserén gondolkodsz?
Azt hiszed, más nem mordul el soha?
Mondd meg ha rosszul esett, film után szigorúan!
Nem érted??Csak meg akarta nézni azt a jelenetet. Nyugodtan maradj csöndben, veszekedni tudsz 15 perc múlva is.
Ez nem megalázkodás, csak időzítés.Egyszerű logisztika.
Szereted? Igen. Ő is ? Igen! Nehogy már egy hangos szó közétek álljon! Nem vagy te liliomszál!
És jobb, ha együtt esztek, s közben csak egymásra figyeltek. Ha meg szeretne filmet nézni, ne szövegelj folyamatosan, légy szíves! Ő is békén hagy, ha te pihensz. Tényleg, van akit nagyon zavar.
Én azért haragudtam meg az apjukra, mert pont abba a részbe bebeszélt, beleváltott, ami érdekelt engem.
Nme bírt várni egy percet. Nagyon megharagudtam!
Ne legyen soha ennél nagyobb bajotok is az életben!
Én mindig terített asztallal várom apárom, ha 3-kor jön, ha tízkor.És leülök vele enni, akkor is, ha már vacsiztam . Vagyis nézni. Igaz, hogy híztam 5 kilót :) de itt van alkalma elmondani, mi történt vele, sokszor még benne van valami munkahelyi dolog. Ezt megszokta, rögtön odaül, és mondja. Vagy hallgat, akkor hagyom, de akkor is végigülöm vele. 10 perc az egész.
H amondjuk meg a kedvenc filmje, bocsánatot kér, hogy ő bemenne. Akkor kegyesen azt mondom, tusoljon le, beviszem a cuccot.
Szombaton estig dolgozott a férjed? Lehet, hogy nem volt könnyű napja.
De ha nem szereted, hagyd a csudába. Minden zsáknak megvan a foltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!