Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt bőgök a számítógép előtt....

Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?

Figyelt kérdés

Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.

Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.

Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)

Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.

Ez most így rendben van?

2009. szept. 5. 22:26
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy van rendben. Voltam már hasonló helyzetben. Még rám is borította a kedveskedésemet a drága párom. Jól kisirtam magam, majd onnatól kezdve többet nem készítettem neki vacsorát. El lett kényeztetve. Neked kell a sarkadra állnod.
2009. szept. 5. 22:31
 2/50 anonim ***** válasza:
97%

Lehet nem el lett kényesztetve, hanem rossz ember van meletted.

Én nekem mondjuk még nem a feleségem a nő akivel élek,és gondolom nem is 6 éve vagytok együtt de tudod lehet el kéne gondolkozni, biztos ő kell neked? Mert nem becsül meg. Nálunk ez oda vissza megy, nem csak a reggelit bevisszük dolog de más is. Én mindig örülök,ha készít nekem valamit,mert azt jelenti szeret.És nem úgy viszonzom,hogy menj any**ba... Nemtudom építő e a hozzászólás rosszat nem akartam, mert ha ilyet teszel biztos szereted a férjed.

2009. szept. 5. 22:36
 3/50 anonim ***** válasza:
98%

Édesem!

Miért nem fogtad a kaját, savanyút, süteményt és visszaviszed a konyhába : szolgálja ki saját magát, ha éhes!... 8-[]

Minimum meg kellene köszönnie, hogy sütsz, főzöl neki, sőt még elé is tálalod! 8-[

Nehogymár erre az legyen a köszönet, hogy még jól leb@sz, mert csörömpölsz a tányérral???... MI VAGY TE???... A szobalány???...

Jobban tetted volna, ha te is kényelmesen elnyúlsz a TV előtt és nézed a műsort, nem a konyhában dolgozol órákig!

2009. szept. 5. 22:36
 4/50 anonim ***** válasza:
91%
Hát érdekes egy ember.Máskor is ilyen goromba?Mert szerintem egy gondoskodó feleség nem ezt érdemelné.Lehet beszélned kellene vele a mogorva stílusáról.Nehogy már neki álljon feljebb!
2009. szept. 5. 22:37
 5/50 anonim ***** válasza:
81%
Ez az ember, ahogy leirod -tegyük fel, hogy igy van - nem most lett ilyen.Persze utólag könnyü okosnak lenni, de jobban meg kellet volna nézned kivel kötöd össze magad.Próbálj vele - ha lehet - szép szóval beszélgetni, hátha... De van egy mondás, "kutyából nem lesz...Egyébként azért érdemled, meri ilyen "bunkó"-t választottál. Tudod: ki milyen virágot szakit...Ezek után, mit vársz tőle?
2009. szept. 5. 22:38
 6/50 anonim ***** válasza:
38%
egy okos nő bizonyos helyzetekben háttérbe vonul.
2009. szept. 5. 22:38
 7/50 anonim ***** válasza:
90%

Aszta de paraszt!!!!!

Nagyon sajnálom,hogy egy ilyen bunkót fogtál ki!Van gyerkőc?Én komolyan elgondolkodnék a helyedben,hogy kell e neked ez a megaláztatás?Nem néz téged másnak csak egy szolgának.És még lefekvéskor még azt is elvárja,hogy széttedd neki a lábaid.Függetlenül attól,hogy viselkedett most!Ha már az ilyen észre sem veszi milyen tapló.De megcsapnám az ilyen se@@fej pasikat!!!!!!!

2009. szept. 5. 22:41
 8/50 anonim ***** válasza:
96%
Ha máskor is ilyen, akkor tényleg nem feleségnek, hanem cselédnek néz. Nekem a férjem nem szokott ilyet csinálni, de ha egyszer előfordulna, biztos, hogy nem főznék neki egy jó darabig. Szolgálja ki magát a férjed, mert csak akkor fogja látni, hogy mennyit dolgozol a konyhában. Sok férfi azért nem értékeli, mert azt hiszi, hogy az nem munka. Be kell fogni őt a konyhában. Ja, és nem azért, de nem kellene a TV előtt enni. Az ilyen szokások teszik tönkre a családokat. Mi mindig az asztalnál eszünk és a férjem - bár soha nem kértem rá - mindig megvár az evéssel, mert nem akar bunkó lenni. TV-nk nincs hála a jó Istennek. Talán ez a megoldás. TV-t kidobni, férjet befogni több munkára...
2009. szept. 5. 22:42
 9/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sokkal jobb, hogy leírhattam ide és ilyen válaszokat kapok. Jól esik.

A 2. válaszolónak : Lehet, hogy igazad van és nem jó ember van mellettem. Nem tudom. Fogalmam sincs. Nagyon nem akartam válogatni mert féltem nem akar majd feleségül venni senki, ha túl soknál vagyok bejáratva. A férjemen kívül 1 fiú volt az életemben.

2009. szept. 5. 22:44
 10/50 anonim ***** válasza:
43%

Ne bőgj! Szeret téged! Ez teljesen normális-legalábbis elnézhető szegényeknél. Én nem hittem el, míg én nő léttemre meg nem változtam. Valahogy egypontú lett a figyelmem. H a valamit nagyon figyelek, tegyük fel, nézem a tévét, tényleg azt sem tudom, hol vagyok. Ha nincs köztetek rejtett f+eszültség, akkor csak ormótlan volt. H amagához tér, mondd el neki mit csinált. Biztos nagyon sajnálja.

Nem tudom mennyit esztek a tévé előtt, de megszüntetni a közös étkezéseket a terített asztalnál, nem jó ötlet. Ágytól asztaltól elválnak, mondják. Ilyen fontos az asztal.

És miért jár az zajjal, hogy beviszel két tányért?

nem lehet, hogy egyfolytában karattyolsz?? :) bocs.

Mert nagyon idegesítő tud lenni.

44/n

2009. szept. 5. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!