Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?
Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.
Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.
Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)
Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.
Ez most így rendben van?
Lehet nem el lett kényesztetve, hanem rossz ember van meletted.
Én nekem mondjuk még nem a feleségem a nő akivel élek,és gondolom nem is 6 éve vagytok együtt de tudod lehet el kéne gondolkozni, biztos ő kell neked? Mert nem becsül meg. Nálunk ez oda vissza megy, nem csak a reggelit bevisszük dolog de más is. Én mindig örülök,ha készít nekem valamit,mert azt jelenti szeret.És nem úgy viszonzom,hogy menj any**ba... Nemtudom építő e a hozzászólás rosszat nem akartam, mert ha ilyet teszel biztos szereted a férjed.
Édesem!
Miért nem fogtad a kaját, savanyút, süteményt és visszaviszed a konyhába : szolgálja ki saját magát, ha éhes!... 8-[]
Minimum meg kellene köszönnie, hogy sütsz, főzöl neki, sőt még elé is tálalod! 8-[
Nehogymár erre az legyen a köszönet, hogy még jól leb@sz, mert csörömpölsz a tányérral???... MI VAGY TE???... A szobalány???...
Jobban tetted volna, ha te is kényelmesen elnyúlsz a TV előtt és nézed a műsort, nem a konyhában dolgozol órákig!
Aszta de paraszt!!!!!
Nagyon sajnálom,hogy egy ilyen bunkót fogtál ki!Van gyerkőc?Én komolyan elgondolkodnék a helyedben,hogy kell e neked ez a megaláztatás?Nem néz téged másnak csak egy szolgának.És még lefekvéskor még azt is elvárja,hogy széttedd neki a lábaid.Függetlenül attól,hogy viselkedett most!Ha már az ilyen észre sem veszi milyen tapló.De megcsapnám az ilyen se@@fej pasikat!!!!!!!
Köszönöm, sokkal jobb, hogy leírhattam ide és ilyen válaszokat kapok. Jól esik.
A 2. válaszolónak : Lehet, hogy igazad van és nem jó ember van mellettem. Nem tudom. Fogalmam sincs. Nagyon nem akartam válogatni mert féltem nem akar majd feleségül venni senki, ha túl soknál vagyok bejáratva. A férjemen kívül 1 fiú volt az életemben.
Ne bőgj! Szeret téged! Ez teljesen normális-legalábbis elnézhető szegényeknél. Én nem hittem el, míg én nő léttemre meg nem változtam. Valahogy egypontú lett a figyelmem. H a valamit nagyon figyelek, tegyük fel, nézem a tévét, tényleg azt sem tudom, hol vagyok. Ha nincs köztetek rejtett f+eszültség, akkor csak ormótlan volt. H amagához tér, mondd el neki mit csinált. Biztos nagyon sajnálja.
Nem tudom mennyit esztek a tévé előtt, de megszüntetni a közös étkezéseket a terített asztalnál, nem jó ötlet. Ágytól asztaltól elválnak, mondják. Ilyen fontos az asztal.
És miért jár az zajjal, hogy beviszel két tányért?
nem lehet, hogy egyfolytában karattyolsz?? :) bocs.
Mert nagyon idegesítő tud lenni.
44/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!