Itt bőgök a számítógép előtt. Miért érdemlem ezt?
Most vittem be a vacsorát a férjemnek. Főztem és sütöttem sütit is. Ő nézi a tv-t.
Kezemben :pohár, evőeszköz, savanyústál. Leteszem elé és éppen valami brutális verekedés megy a tv-ben.
Ahogy pakolom elé a cuccokat rámförmed irdatlan bunkó stílusban , hogy csöndesebben csináljam mert nézi a tv-t és különben is most jön a lényeg. ( neki minden lényeg)
Úgy kiakadtam legszívesebben hozzávágtam volna ami a kezem ügyében van. Próbáltam mondani, hogy szebben is közölhetné . erre elkezd kiabálni, hogy maradjak már csöndbe.
Ez most így rendben van?
2303 túl negatív. Élete párja valószínűleg nem egy tuskó. Nem lehet egy rossz pillanata 12 óra munka után?
Nem kell olyan nebáncsvirágnak lenni! Hagyd ..csába, fújja fel magát! Ahelyett hogy negyed órája bőgsz, kilakkozhattad volna a körmöd, felhívhattad volna a barátnődet, vagy rajzolhattál volna egy kecskét. A hűtőre, az érzéketlen baknak :)
Nem ér ennyi könnyet ez az egész.
Majd kissé hűvösebb leszel vele.
Csak rájön, hogy teperni kell.Most ő meg van győződve, hogy rég túltetted rajta magad, és vidáman netezel.
Én nem tudom, ez a sok válaszoló? Lányiskolában nőttek fel, vagy apácazárdában? Úgy beszélnek, mint egy lányregény hősnője.Mintha csak nőkkel lennének körülvéve.
A legtöbb férfi nem akar megbántani, csakhát kissé otrombák szegények. Hja, próbadarab. Azért csinálta az úr a nőt, hogy valami finomabb is legyen. A férfiakat meg nekünk kell tanítgatni, mert olyanok, mint az örvösmaci a horgászboltban.
Ezzel en is egyetertek ! Azt csak te tudod eldonteni , hogy igy boldog vagy-e avagy sem . Sot azt is , hogy a ferjed csak most volt veled ilyen mogorva , vagy mar maskor is elofordult ? Nem lehet , hogy most te voltal kicsit erzekenyebb ? Nem mintha ez megszepitene a tortenteket , de gondold at ujra a szituaciot . Es utana mond ki , hogy valoban most elvetette a sujkot vagy maskor is ilyen , csak te reagalsz maskepp ...
Azon viszont erdemes elgondolkoznod , hogy boldogtalannak erdemes-e lenned , hiaba van ferjed ,ha megis egyedul vagy ! Most en is ebben a cipoben vagyok , mint te . A pasim elaludt a kanapenal , mikorben en lezuhanyoztam .
Vartam egy orat , felkeltettem ,hogy menjen at az agyba , o hozzam se szolt es ujbol elaludt ... Az egesz lakast en takaritottam ki , foztem , mosogattam , stb ... es egy kedves szot sem kaptam , csak ezt : miert vagy mar megint ilyen buval teli ... Nah igen , ha egy kicsit is tudna gondolkodni , rajonne ... meg szerencse , hogy nem vagyunk hazasok ! Bar most szeretne megkerni , en nemet fogok mondani , mert nem vagyok boldog es ugy erzem , hogy egy cseledlany kell neki .
Ne haragudj , hogy leirtam , de belolem is kijott ...
Ne szomorkodj , lehet , hogy egyedul meg jobb is , mint egy "kolonccal" a nyakadon .
Hát..Én biztos kikapcsoltam volna a TV-t és rászóltam volna hogy nem a Cselédje vagyok.. vagy esetleg a fejére borítom s közlöm hogy jó étvágyat..
NEm ezt érdemled az után hogy főzöl neki kedveskedsz hogy be is viszed neki..
Lehet hogy nem ez a megoldás amit én leírtam.. de nem vagyok egy türelmes ember.. nagyon fel lehet bosszantani (ilyenekkel)
"Egyébként erről senkivel nem beszélnék. Csak itt , inkognitóban
"
Na, itt a bibi! Ezt nagyon is ki kell beszélni! Ilyeneket.
És nem inkognitóban! Először is a pároddal, másodszo rszámodra fontos nőkkel, barátnő, anyuka.Akinek számít a véleménye.
Ha elhallgatod, abból előbb-utóbb baj lesz. Ezek a válaszok ébreszthetnek benned gondolatokat, de mi magunkról írunk igazából. A saját életünkről. Téged nem ismerünk, s e a férjed, se az életed. Hamis válaszokat kaphatsz. Beszélni kell, a gondokról. Ha szőnyeg alá söpröd, összegyűlnek. Jegyezd meg, amit mondtam!
Ha szereted is, nem is azt érzi! Senki nem akarná, hogy csak arra kelljen! A férjed sem. Ezt tisztázd magadban! Hogy őt akarod-e? H aigen, akkor egy kis sértődést meg kell beszélni, és mehet tovább, mindig jobban! Ha nem is ő kell, akkor ne tartsd fel, és a saját idődet se vesztegesd!
Olyan csak a filmekben sincs, aki mindig kedves, sármos, kipihent, és veled ért egyet. Nem is kéne.
sZERETED A JÓ TULAJDONSÁGAIT? eL TUDOD VISELNI A HIBÁIT? VANNAK KÖZÖS CÉLJAITOK? h AIGEN, AKKOR Ő A tE EMBERED.
Nekem az a kommented szemet szúrt, hogy azért mentél hozzá, mert féltél, hogy senki nem fog elvenni. Egy pillanat, ha van valaki, aki hozzád tartozik, akkor azzal összehoz az élet, fiatalon vagy később, de biztosan. Most lehet, hogy nem jól választottál, lehet, hogy várni kellett volna. Nem tudom, hány évesen mentél férjhez, nem tudom, most mennyi idős vagy, de én így nem mennék férjhez, már csak azért se, mert apám így nősült, és anyut cselédként kezeli, engem is bántott már, NEM AKAROM EZT A GYEREKEIMNEK, ez így felelőtlenség. Gondold kicsit át a dolgot, képes lennél-e bármit megtenni érte, és adnád-e az életedet, áldoznád-e fel a saját érdekeidet azért, hogy őt megóvd valamitől? Ha nem, és ha egy percet is habozol, akkor neked nem jött el az igazi, és nem a megfelelő embernél kötöttél ki. Nekem a párommal, az Igazival ez kölcsönös, és mi feláldoztuk magunkat egymásért, úgy hozta az élet, és hiányzik, de legalább nem bántják már, akik bántották, majd egyszer, amikor végleg eltűnnek az ártó erők, vagy amikor mi eléggé felerősödünk, hogy felvegyük a harcot, akkor újból eljön kettőnk ideje.
A másik, ami eszembe jutott, hogy nem írtad, hogy ezt gyakran csinálja-e vagy csak most hirtelen. Ha gyakran és ez rendszeres, hát akkor ennek a kapcsolatnak annyi, és ha nem akarsz egy életen át cseléd lenni, akkor lépj ki, amilyen gyorsan csak tudsz. Pármilliárd ember él még ezen a bolygón, csak van olyan, akinek nem a cselédje lennél. Ha viszont ez csak egy egyszeri hirtelen alkalom, akkor pedig szerintem csak fáradt, vagy ideges, és rosszkor voltál rossz helyen.
Nem tudom a szitut, de azért gondolkozz. Vagy te vagy ő vagy mindketten valami fölött elsiklottatok, ÉBRESZTŐ!
bOCS, DE NEM AZT ÍRTA, HOG HAMAR FÉRJHEZ AKART MENNI,VAGY FÉLT VOLNA, HOGY NEM LESZ, AKI ELVEGYE!
Azt írta, hogy nem akart végigmenni a fél falun, mert akkor talán már nem tetszene annyira az Igazinak sem.
Csak annyit írt, hogy nem volt sok hapsija, nem ppedig azt, hogy csak azért ment volna, hogy valaki bárki elvegye. erről nem volt szó! Csak hogy kevés a viszonyítási alapja.
De nem kell járnod, hogy összehasonlíts! Járj nyitott szemmel! Figyeld meg a többi férfit, hallgasd meg a feleségeiket! Azok milyenek otthon? Mindig kedvesek, okosak? Van, aki jobb a tiednél?
Nem kell olyan szemérmesnek lenni, beszélgess!
Élőkkel!De ne higgy el mindent!
Azért, ha már férje van az ember lányának, nem az az első gondolat bármi hangos szóra, hogy na, más biztos jobb lenne!
Őbenne kell gondolkodni, hogy vele hogy lesz jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!