Miért vesznek a szülők a huszonéves gyereküknek ilyen ruhákat?
Nem értem... csak látják hogyan öltözik más fiatal srác, és hogy ezek a cuccok az apjának, nagyapjának valók, nem egy huszonévesnek. És szerencsétlennek kötelező felvenni különben nagyon megsértődnek.
Még képet is alig talál a google, annyira ritka béna darabok, ilyesmik, vagy még rosszabbak: [link]
A lényeg hogy szegény srác mindig ilyen ócska régi cuccokban jár, ezen az sem segít hogy amúgy sem egy jóképű gyerek. És legalább a divatosabb ruhák dobhatnának rajta. De olyat nem kap, és nem a pénz az oka, mert az van bőven.
Igazából érdekel az ilyen szülők mit gondolnak? Vagy szándékosan öltöztetik a gyereküket ilyenekbe, hogy nehogy sikerei is legyenek? Vagy simán a szülők vannak megragadva a múltban és azt hiszik ezek menő cuccok?
huszonéves, tehát el tudna menni diákmelóra vagy rendesre, és vehetne magának olyan cuccokat ami tetszik neki.
kb 15 éves koromtól nem tűrtem el, h bárki is öltöztessen. igaz nem saját pénzből voltak a ruhák, de ha már kellett venni, akkor az én ízlésemet képviselték.
Az utolsó az nagyon jó, megvenném a férjemnek.
A szülők részéről ebben semmi rossz nincs, hiszen tényleg csak jót akarnak. De nem ismerik a mai divatot, pl az első az 50 éves apukának jó lenne, ezért úgy gondolják, hogy a gyereknek is. Más világ, és biztos nem értik, hogy a gyereknek miért nem tetszik.
pl apósom: veszi a kabátokat sorra a piacon, amik melegek, az tény, de özönvíz előtti irhák, formátlanok, és nem érti, hogy nekem miért nem kell :) Jó alakom van, de ezek olyanok, mint egy zsák. Már a férjem is kapott 1 tucatot, hiába mondja, hogy nem kell...
Anyós is leleksen ad ruhákat, amik az övé voltak, szépek, az tény, és jól is mutatnak, -de rajta, 60-ason, és nem rajtam, egy 30 évesen.- Megköszönöm, és annyi, nem bántom meg.
A jóindulat vezeti őket, de mellényúlnak. Vagy szólni kell, hogy nem kell ilyen, és inkább vele menni, ha hasztalan, mint pl apósnál, akkor megköszönni, és elsüllyeszetni a szekrénybe. Jó mélyre.
Hány éves a gyerek? Mert már tizenévesen is van beleszólási joga hogy mit vesz fel (legalábbis a 13 éves öcsémből kiindulva)
Egyébként az utolsó pulcsi nekem is tetszik, ha fiú lennék, én hordanék ilyet.
Szerintem huszonévesen már rég ő választja a ruháit, nem a szülei.
Engem is cikiztek gimiben, mert nem követtem az aktuális divatot, de az én ismerőseim ezt kinőtték huszonéves korukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!