Mit szóllná, ha a gyermeked hippi lenne?
Ez régen volt divat, és nem is kizűrólag arra a hippi-stílusra gondolok ami a 60-as években volt. Hanem ha egy olyan típus lenne, aki szembe megy az árral, és az egyéniséget képviseli, miközben békét és szeretet és elfogadást szeretne hordozni a világban.
Gondolom az anyukák közül sokan látták a Hair-t. Na, ott a hosszú haj férfiaknál olyan óriási tabu volt, de vajon most mennyire látják át a szülök, hogy pofátlanság azért megróni a gyereküket, mert a saját egyéni igénye szerint él és öltözködik - teszamzt hosszú a haja.
Egyáltalán nem halt ki a szubkultúra, mégsem halok meg a röhögéstől a tudatlanságod miatt. Pedig a tömegtájékoztatás Rád is gondolt amikor az "ozorai drogtanyával" megismerkedhetett az is aki nem akart, 30 ezer ember azért nem csekélység.
Szerintem alapvetően a szülőnek nem tiszte eldönteni hogy a gyerekének milyen haja vagy ruházata legyen. Annak meg külön örülni kéne hogy nem egy fogyasztói idióta, és olyan értékekkel rendelkezik amik valóban értékek.
Ahhoz semmit, de még előtte megpróbálnám úgy nevelni, hogy ne legyen szüksége pl. drogokra.
Nekem meg nő létemre rövid a hajam, én is marhára utálom, ha belepofáznak. Amíg egy határon belül marad, azt csinál, amit akar.
Én örülnék neki.Igaz én nem a "Hair" generáció vagyok,de anyukám tini koromban megnézette velem a filmet és azóta is imádom.A filmben szereplő karakterekből sok kellene erre a világra.
Semmiképp nem szólnék bele,hogy milyen a haja vagy miként öltözik,az a lényeg,hogy jól érezze magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!