Mindennek én vagyok az oka. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én mindenkit kikészítek, mindenkit tönkreteszek. Nem csinálok semmi rosszat, jól tanulok, bulizni nem járok el, nem cigizek, nem iszok, a barátaim rendesnek tartanak, próbálok besegíteni, de nem vagyok sokat itthon, mert albérletben lakom. Anyáék mégis állandóan vitáznak, csak a pénzt viszem el a háztól. Hasznavehetetlennek és szerencsétlennek érzem magam. Nem akarom őket tönkretenni. Úgy érzem, hogy legjobb lenne megszűnni. Nem akarok senkinek semmi rosszat, mégis mindig problémákat okozok. Dolgozni dolgozom, de nem sokat tudok, mert olyan az órarendbeosztásom. Emiatt pénzt se sokat tudok szerezni. Nem tudom, mit csináljak...2013. febr. 9. 09:55
1/5 anonim válasza:
minek laksz egyáltalán albérletben ha nem tudod fizetni?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert másképp nem tudtuk megoldni. Többen vagyunk ott, így azt ki tudom fizetni.
2013. febr. 9. 10:03
3/5 anonim válasza:
a melohelyed van messze? vagy hogy. kicsit rövid a sztorid. gondolo akkor kajára kll a lové ha az albi megvan. tanulsz melo mellett? vagy mit takar az orarend?
más okot nem tudok elképztelni h ne otthon laksz, és melozz mellette,csak azt h messze van.
4/5 A kérdező kommentje:
Reggel nyolctól este 7ig vannak órák, de közben vannak üres járatok, 1-1 óra. Azalatt nem tudok elmenni. Egyébként egy 50 percre van a melóm.
2013. febr. 9. 10:36
5/5 anonim válasza:
akkor ha jol sejtem egyetemista vagy és messze van,és nincs pénz kajára ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!