Te milyen hibá (ka) t követtél el, ami közrejátszott abban, hogy a legutolsó kapcsolatod tönkrement?
Túlzottan is ragaszkodtam hozzá.
Ezalatt nem azt értem, hogy nem mehetett el a barátaival, stb. (nem is éltünk együtt, tehát bőven volt erre ideje), hanem elkeseredett lettem, mikor pl. sokat késett, elfelejtett dolgokat velünk kapcsolatban, mert állandóan úgy éreztem magam, mintha én nem lennék elég fontos számára... ez pedig arra késztetett, hogy jobban ragaszkodjak hozzá.
A kapcsolat viszont nem ezen állt vagy bukott, hülye voltam és vak, hogy vele voltam egyszerűen :) Szerencsére ezt realizáltam is, amikor életem egy nehéz szakaszában pl. nem tudta rá számítani, és szakítottam.
Én leszek az önkritikátlan, esetünkben egyértelműen rajta bukott a dolog. Az utolsó évben a saját anyja, aki pedig a rajongásig imádja, többször megkérdezte, hogy ugyan hogy bírom ezt, és miért csinálom, mert ő a helyemben már rég lelépett volna. A saját fia mellől!
Szívem-lelkem beletettem abba a kapcsolatba, de őt csak egy dolog érdekelte, hagyjam ott az egyetemet és dolgozzak többet. Ha valamit mondani kellene, talán azt mondanám, hogy erre határozottan nemet mondtam és tanultam annak ellenére, hogy ő ezt ellenezte.
De igazából azért lett a dolognak vége, mert ő tojt az egész világra, legyen tele a gyomra meg számítógépezhessen, semmi más nem számít. De ezt pontosan így kell érteni. Nyáron elutaztam a húgommal nyaralni, 9(!!) napig nem keresett, közben én minden nap elküldtem az aznap készült képeket, íméleket írtam, hogy minden oké-e, arra se válaszolt. Amikor hazajöttem és megkérdeztem, hogy miért nem keresett, azt mondta, látta hogy élek még és minden oké, akkor minek írjon. Hát én kérek elnézést :) Fogtam magam és leléptem.
10-es
Milyen csillagjegyben születtél? N? vagy F?
Bár én nőre tippelnék :-)
Megbosszultam a flörtöket, soha nem volt elég a szeretete (hétvégente otthon volt, tőlem 200km-re, így MSN-en nehéz volt éreztetnie, hogy szeret), túl megbocsáltó voltam ( a fent írt flörtökkel kapcsolatban). Azt hiszem valami ilyesmi volt.
/Azóta megtaláltam, aki tökéletesen boldoggá tesz, így nem bánom, hogy vége lett./
24N
Gyerek voltam 19 eves hozzamentem aztan rajottem lekesek a vilagrol o volt az elso eletemben.Elkezdtem kiserletezni elni mulatni utazni vilagot latni.O nem akart velem tartani.Utazas kozben osszejottem tobb hapsival egymas utan kivancsisagbol.Igy lett vege.
Ma mar felnott 40+fejjel sajnalom nagyon jo ember volt de valakinek jo lett volna leallitani hogy ne menjek ferjhez 19 evessen.
Soha nem szeretett senki ugy engem mint o azota sem.
exemnek volt egy rossz szokás: lélegzett :DDDD bocsi, ezt nem hagyhattam ki :)
már nagyon régen szakítottunk, és összesen 2 évig voltunk együtt. ennyi idő kellett, h rájöjjünk, nem illünk össze. neki más tervei voltak az életben mint nekem. egyikünk sem hibás, egyszerűen csak egy olyan dolgot erőltettünk, ami nem megy. nem haragszom rá, sztem ő sem rám. most mindketten boldogok vagyunk, neki már családja is van, nekem meg egy fantasztikus párom, akivel tervezzük a családot.
egyik exemmel sem maradtam haragban, ha találkozunk köszönünk egymásnak, váltunk pár szót, ha időnk engedi. ráadásul a legutóbbival ugyanabban az irodaházban dolgozunk, szóval esélyes az összefutás. :)
nem bánom, h együtt voltunk, sokat tanultam saját magamról, és tőle is sok érdekeset tanultam, főleg szakmai téren.
Összejöttem vele :D
De tényleg, itt rontottam el, az összes többi az ő hibája volt.
Még tart a kapcsolatunk, de már nem sokáig...
Ott bukott el az egész, hogy 8 hónap után ostoba módon terhes lettem és úgy döntöttem, megtartom.
Ő felvállalta és együtt maradtunk, majd jött még 1 gyerek, a válság, kevesebb pénz, több meló, így nulla kikapcsolódás és az elfásulás.
Jelenleg ott tartunk, hogy sosem vagyunk kettesben, a kötelezőkön kívül nem beszélgetünk, nem szexelünk, nem járunk együtt sehová, külön tévézünk stb.
A legtöbb döntést egyedül hozom meg, mert őt úgysem érdekli, ált. nincs véleménye a dolgokról.
Pár hónapja még küzdöttem, hogy megbeszéljük ezeket a dolgokat, de most már belefáradtam és semmi kedvem és erőm sincs hozzá.
De a legrosszabb az egészben az, hogy úgy látom, hogy neki ez így tökéletesen megfelel és nem akar változtatni.
Ja és nincs nője, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!