Hogy mondjam meg a nagymamámnak hogy egy pasival fogok találkozni?
00:57
Bocsi most látom van becsületes neved is: SzaLonta
A kérdésed alapján én is azt hittem, fiú vagy. (bár még nem mondtad az sem, hogy lány).
Szóval ha lány vagy, mondd azt, hogy találkozom egy kedves, jóravaló fiúval mama, ő nem olyan, mint a többiek, annyira komoly. Mindig is ilyen fiút akartam. Elmegyünk az állatkertbe/múzeumba/kávézóba/pizzériába.
Ha fiú vagy, ne mondj neki inkább semmit, ha a fogamzásgátlón így kiakadt, akkor szegény infartust is kap helyből, szóval inkább hallgass.
Lány vagyok, bocsi ez kimaradt.
Szegény nagyimnak mondtam hogy "Mama megint lesz egy találkozóm" mire visszakérdezett hogy "Azzal a múltkori lánnyal?" és én meg helyeseltem, hogy igen. Olyan szánalmas vagyok tudom, meg ez a hazudozás sem tetszik, de nem mertem neki megmondani.
-Nagymama! Leszbikus vagyok!
-Ez szörnyű!
-Csak vicc volt, a lány akivel találkozgatok, fiú, s már kétszer meg is dugott...
Igy van egyszer kell tulesni a dugáson s a megmondásán, utána nem nagy szám. Javaslat: állj oda nagyanyám elé: nagymama! megdugtak! mármint engem!
nem baj ha nem, ezekután már nem lesz téma hogy nehogy megdugjanak mert azt hiszi megtörtént. s kivel randizol? tudod aki a multkor megdugott. nem mondja majd hogy nehogy megdugd hisz minek mondaná?
kedves: mosolyogva gyilkor. aranyos: ráborultak az aranyrudak mikor bankot rabolt. régi módi hisz 20 évet ült. most szabadult de azt se tudja mi az a windows...
ha nem csukják le ujra, bemutatom neked. most jön este haza a bankrablásból. mi a véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!