Hogy mondjam meg a nagymamámnak hogy egy pasival fogok találkozni?
Igen, ez az hogy már elég idős vagyok. Ő is mondogatta hogy ideje lenne már pasiznom, de közben meg ez akkora hatalmas dolog lenne neki, hogy tuti felfújná.
Múltkor is beszélte egy ismerőssel hogy "Nagyon felborult ez a mai világ. A fiatalok beveszik a gyógyszert, nem lesznek terhesek, azzal fekszenek le akivel akarnak" .
Csak azt nem tudom, hogy ha múltkor azt mondtam hogy egy barátnőmmel, akkor már eléggé eljátszanám a bizalmát, ha megmondanám, hogy múltkor is ezzel a fiúval találkoztam....
nem kell elmondanod:) Egy ismerősöd innen és innen. Most méssz ki vele egyet és pont.
Nem kell se rndinak se semminek nevezni és kész :)
22-L
Ráadásul én sohase feküdtem le senkivel az első randin.
Mindig állva csináltuk.
szerintem még örülni is fog neki, h végre érdeklődsz a másik nem iránt. Főleg ha már szekált ezzel, biztos aggódott kicsit h sosem randizol. Szeret téged, boldognak akar látni. És a randi nem egyenlő a szexszel, ha ezzel jönne el is mondhatod neki, h ne gondolja már h ilyennek nevel téged...nem kell tudnia h már találkoztatok, legalábbis nem akkor, amikor a "barátnőddel" voltál, gondolom minden lépésről úgyse számolsz be
hajrá, nőj fel
00:57
Azt irja sráccal volt randija.
Persze attól még lehet pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!