Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy beszélhetném meg apukámma...

Hogy beszélhetném meg apukámmal, hogy egy külföldi utazást szeretnék kérni tőle a ballagásomra?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak,anyukámmal élek.Apukám világ életében nem fizetett utánam gyerektartást,de az idén fogok júniusban ballagni,és arra gondoltam,hogy írok neki facebookon egy üzenetet,hogy ballagási ajándékként egy külföldi utazást szeretnék kérni.
2013. febr. 7. 20:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ne facebookon mondd neki hanem személyesen.

Elszántság, bociszemek, és mennyire de mennyire szeretnéd.

Legyél cuki. Addig ne tágíts amíg rá nem bólint.

Én ugyanígy vettem rá nevelőapámat annak idején.

Többször mondta, hogy felejtsem el, de rendíthetetlen voltam :D

2013. febr. 8. 09:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Birka vagy utolsó, a bociszemeiddel együtt!
2013. febr. 8. 10:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha kb 18 vagy, akkor több millióval tartozhat, jól sejtem? Ez esetben simán kérhetsz tőle egy nagyobb értékű ajándékot, ha már azt simán elnézte, hogy anyád egyedül tartson el.
2013. febr. 8. 11:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy a birkának hogy lehet bociszeme?

De magyarázd el, ha gondolod!

Egyébként a bociszemet nem szó szerint értettem, és nem primitív bunkóknak szántam, hanem a kérdezőknek adtam tanácsot.

Ha nem tudtad volna elolvasni, leírom mégegyszer, hátha sikerrel jársz:

16 évesen Londoni nyaraláson vettem részt, amire a cseppet sem vajszívű nevelőapámat kellett rávennem. És sikerült, egy kis kedvességgel, azzal hogy nagyon szerettem volna, és szépen kértem.

Ossz le te nyomi. A nyomik úgyis csak ahhoz értenek :D

2013. febr. 8. 12:16
 25/25 A kérdező kommentje:
nem a pénze miatt keresem meg,hanem majd a ballagásomon vagy ballagásom után szeretnék vele erről beszélni.És tudom hogy van rá kerete,mert a rendőrségen főnök,és ő keresi a legtöbbet.Egyébként azóta már a szüleim tartják a kapcsolatot,illetve hát 2 hónaponta beszélnek körülbelül.Már amikor megismerkedtek anyukámmal,akkor is elég jó kerete volt.
2013. febr. 8. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!