Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem komolyodik a helyzet...

Miért nem komolyodik a helyzetünk? Valóban én vagyok az oka? Néha veszekszem, de ilyenek miatt amit leírtam lent.

Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyunk,és már elhagytuk a 30-at mind a ketten.Én már benne lennék a gyerekvállalásban is, de a párom, ő a (férfi)úgy érzem nem biztos még bennem sem. MIndig azt mondom neki,ha nem biztos bennem mondja meg, mert akkor hagyjuk abba. Ő ezt nem mondja,mert bizonyára szeret, ebben biztos vagyok, mert érzem,de az a baj, hogy nem érzem hogy valaha elhatározná magát hogy különálló családot alapítsunk. Én hajlanék mindenre, de ő úgy látom túl kényelmes is, elvan nálunk. Még szülőknél lakunk.Mit is gondolhatnék vajon mit akarhat, vagy egyáltalán mit tegyek? ha nincs munkája elüldögél, várja a csodát.Nem is arról van szó hogy a szabadságát félti,mert állandóan együtt vagyunk, csak még ami fáj, úgy érzem pont annyira tart fontosnak,mint a testvéreit. ha dolgozom velük elvan.Valaha várhatok komolyodást a kapcsolatunkban? Ja és most már sok veszekedés árán végre elhatározta magát hogy külön költözzünk a szüleimtől,de ez is csak terv, kitudja mikor lesz belőle valami. Csak várok,várok, sírok, és fáj a szívem. gyerekeket nézem bekönnyezem, mert már szeretnék,de félek vele bevállalni,ha ennyire így áll mindenhez. Mit tegyek?
2013. febr. 7. 15:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy csak az idődet és az energiádat rabolja feleslegesen,amit más férfira is fordíthatnál.Mondjuk olyanra,akiben nincsenek kételyek,aki Téged akar,és ezért tesz is.Neked egy határozott és talpraesett,magabiztos pár kéne,aki valóban szeret.Aki keresztülviszi mindenen,amit eltervez,hogy kettőtöknek jó legyen.Szerintem a mostani barátod valahogy nem a Te embered.
2013. febr. 7. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!