Te fogadnál örökbe gyereket, úgy, hogy lehetne saját is?
Ha egy gyereket szeretnél csak egy örökbefogadott, vagy ha többet, akkor mondjuk az az egyik, vagy mindegyik.
Egyrészt megkímélnéd magad is a szüléstől, másrészt segítenél egy kis életen. (nem vagyok szülés ellenző, de mégis nem egy egyszerű dolog kihordani egy gyereket)
Végigmentem a válaszokon, mindenkit felpontoztam, mert nekem mindegyik válasz hasznos volt.
Ha arra gondolok hány gyereknek nincsenek szülei, akár ebben az országban, akár máshol, szívesen fogadok örökbe. Egy életet jobbá tenni nagyon nagy dolog. Nem azt mondom, hogy mindenki fogadjon örökbe, de jó lenne, ha kicsit jobban elfogadott dolog lenne, akár egy saját gyerek mellé és egy örökbefogadott. Biztos van is jópár, csak nem tudunk róla. Az is igaz, hogy elég körülményes egy örökbefogadás, sokszor hosszú éveket kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!